Ředitel - ředitelka mateřské školy - řídící pracovníci v oblasti předškolní výchovy (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami), Dvůr Králové nad Labem

Výchova a vzdělávání, Management / Ředitel - ředitelka mateřské školy - řídící pracovníci v oblasti předškolní výchovy (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami)

Společnost Město Dvůr Králové nad Labem

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Drtinova 1444, Dvůr Králové nad Labem
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 32 690 - 38 790 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Ředitel - ředitelka mateřské školy - řídící pracovníci v oblasti předškolní výchovy (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami) (Drtinova 1444, Dvůr Králové nad Labem)

Předpoklady pro výkon činnosti ředitele/ředitelky:
- vzdělání, praxe a splněné předpoklady pro výkon činnosti pedagogického pracovníka dle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů,
- znalost problematiky řízení ve školství a školských předpisů,
- občanská a morální bezúhonnost,
- dobrý zdravotní stav.
Bližší informace k obsahu práce Vám podá Mgr. Dagmar Anschlagová, ředitelka Mateřské školy, Dvůr Králové nad Labem, Drtinova 1444, tel. 499 318 335.
Přihlášky s výše uvedenými doklady doručte nejpozději do 30.04.2024 na adresu: Městský úřad Dvůr Králové nad Labem, náměstí T. G. Masaryka 38, 544 01 Dvůr Králové nad Labem. Obálku označte „KONKURS MŠ DRTINOVA - NEOTVÍRAT“.
Podrobné informace viz: https://www.mudk.cz/cs/radnice/zpravy-z-odboru/sks-skolstvi-kultura-pamatkova-pece-sport-a-cestovni-ruch/konkurs-na-reditele-reditelku-materske-skoly-drtinova.html

Informace o společnosti Město Dvůr Králové nad Labem

Město Dvůr Králové nad Labem
Drtinova 1444
Dvůr Králové nad Labem

IČO: 277819
aktualizováno před asi měsícem
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Ředitel - ředitelka mateřské školy - řídící pracovníci v oblasti předškolní výchovy (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami)

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
Město Dvůr Králové nad Labem
Drtinova 1444 1444
Dvůr Králové nad Labem
IČO: 277819