Referent bozpo a co na oddělení vnitřní správy - technici požární ochrany, revizní technici staveb, Liberec

Stavebnictví, Obrana a ochrana / Referent bozpo a co na oddělení vnitřní správy - technici požární ochrany, revizní technici staveb

Společnost Česká správa sociálního zabezpečení

Smluvní vztah služební poměr
Místo pracoviště Frýdlantská 1399, Liberec
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 17 350 - 25 290 Kč

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent bozpo a co na oddělení vnitřní správy - technici požární ochrany, revizní technici staveb (Frýdlantská 1399, Liberec)

Náplň činnosti na tomto služebním místě: Zajišťování drobných oprav a údržby majetku a asistenci při větších opravách zajišťovaných dodavatelsky. Ranní otevírání objektu, zajištění vynásobení budovy hygienickými potřebami a dalším požadovaným materiálem. Součástí pracovní pozice je řízení a údržba silničních vozidel o celkové hmotnosti do 3,5 t s příslušnou administrativou autoprovozu (řízení motorového vozidla s řidičským oprávněním sk. B, časté řízení na různé vzdálenosti i mimo působnost OSSZ Liberec - např. Ústí nad Labem nebo Praha). Vede vybranou dokumentaci požární ochrany a BOZP v OSSZ a agendu krizové dokumentace. Provádí preventivní prohlídky a kontroly požární ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v objektu OSSZ Liberec. Zabezpečuje výkon agendy požárního preventisty. Zajišťuje fyzickou, objektovou a technickou bezpečnost a ochranu budovy OSSZ v rozsahu podle pokynů ředitele OSSZ.
Zaměstnanecké výhody: stravenky, pružná služební doba, 5 dnů placeného indispozičního volna (sick days).
Jedná se o služební místo a v tomto případě je nutné postupovat podle zákona o státní službě, každý uchazeč o volné služební místo se musí přihlásit do výběrového řízení dle pokynů, které jsou uvedené v oznámení o vyhlášení VŘ, které jsou uvedeny na www.cssz.cz.

Informace o společnosti Česká správa sociálního zabezpečení

Česká správa sociálního zabezpečení
Frýdlantská 1399
Liberec
46001
IČO: 6963
aktualizováno před 6 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Stavebnictví, Obrana a ochrana