Referent/ka majetkové správy- geodet/ka - kartografové a zeměměřiči, České Budějovice

Stavebnictví / Referent/ka majetkové správy- geodet/ka - kartografové a zeměměřiči

Společnost Ministerstvo obrany

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Žižkova tř. 185, České Budějovice
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 31 000 - 43 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/ka majetkové správy- geodet/ka - kartografové a zeměměřiči (Žižkova tř. 185, České Budějovice)

Požadujeme: vysokoškolské vzdělání- geodetické, stavební; znalost práce na PC, Word, Excel, GISová aplikace (MISYS) výhodou; samostatnost, pečlivost, spolehlivost; znalost zákona č. 256/2013 Sb., katastrální zákon; znalost zákona č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích; trestní bezúhonnost; zdravotní způsobilost; schopnost rychlého a věcného rozhodování; flexibilitu, odolnost vůči stresu, ochotu sebevzdělávání; řidičské oprávnění sk. "B" výhodou.
Nabízíme: pracovní poměr na dobu neurčitou s tříměsíční zkušební dobou; platová třída 11; 25 dnů dovolené + 5 dnů pracovního volna ze zdravotních důvodů; příspěvek na stravování; benefity podle Kolektivní smlouvy; vzdělávací kurzy a školení; příspěvky FKSP; výše základního platu bude stanovena po předložení dosavadní praxe a následném vytvoření zápočtu praxe.
Popis pracovních činností: zpracování dokumentů v GISové aplikaci MISYS; příprava a kontrola realizace geodetických a kartografických prací, přebírání těchto prací; prověřování nabývacích titulů k nemovitému majetku; zadávání veřejných zakázek malého rozsahu; komplexní zajištění trvalého a dočasného vynětí pozemků ze ZPF a PUPFL .
V případě zájmu kotaktujte zaměstnavatele telefonicky (po - pá, 8:00 - 15:00 hod.) nebo e-mailem.

Informace o společnosti Ministerstvo obrany

Ministerstvo obrany
Žižkova tř. 185
České Budějovice
37001
IČO: 60162694
aktualizováno před více než rokem