Referent/ka odboru vnitřních věcí - odborní pracovníci zahraničních vztahů a služeb, vnitřních věcí státu a regionálního rozvoje, Studénka

Administrativa / Referent/ka odboru vnitřních věcí - odborní pracovníci zahraničních vztahů a služeb, vnitřních věcí státu a regionálního rozvoje

Společnost Město Studénka

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště nám. Republiky 762, Studénka
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 21 710 - 31 820 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/ka odboru vnitřních věcí - odborní pracovníci zahraničních vztahů a služeb, vnitřních věcí státu a regionálního rozvoje (nám. Republiky 762, Studénka)

z: 25.1.2024
Platové zařazení: 9. platová třída (platový tarif od 21.710 Kč do 31.820 Kč podle délky započitatelné praxe) v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě; možnost přiznání osobního příplatku a dalších odměn v souladu se zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů.
Zařazení: úředník
Jiné požadavky: orientace v legislativě (zákon o obcích, správní řád, občanský zákoník), velmi dobrá znalost českého jazyka (gramatika i stylistické schopnosti), organizační a komunikativní schopnosti, ochota, vstřícnost, rozhodnost, samostatnost, spolehlivost, pečlivost a vysoké pracovní nasazení, znalost práce na PC.
Předpoklady: dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.
Výhodou:
- osvědčení zvláštní odborné způsobilosti pro vedení evidence obyvatel a vydávání občanských průkazů a cestovních dokladů (případně vykonání zkoušky do 18 měsíců od vzniku pracovního poměru),
- zkoušky z odborné způsobilosti pro výkon činnosti na úseku voleb.
Charakteristika vykonávané práce:
- výkon státní správy na úseku evidence obyvatel dle zákona č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů, vedení správního řízení na úseku evidence obyvatel podle zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů,
- výkon státní správy na úseku voleb dle platných právních předpisů,
- výkon státní správy dle zákona č. 111/2009 Sb., zákon o základních registrech, ve znění pozdějších předpisů,
- zajišťování evidence a správy majetku na svěřeném úseku vnitřní správy,
- výkon dalších činností vyplývajících z popisu pracovního místa.
Podrobné informace k přihlášení se do výběrového řízení včetně požadovaných dokladů jsou uvedeny ve vyhlášení výběrového řízení č. 1/2024 - Referent/referentka odboru vnitřních věcí, jehož úplné znění je zveřejněno na úřední desce MěÚ a www stránkách města na adrese:
https://www.mesto-studenka.cz/aktualne/volna-pracovni-mista-1/
https://www.mesto-studenka.cz/urad/uredni-deska-2/

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo pracovní místo neobsadit, nebo toto výběrové řízení zrušit kdykoliv v jeho průběhu.

Poznámka:
Nestačí zaslat pouze životopis elektronicky, je nutno postupovat dle zadání ve vyhlášení výběrového řízení, tj. zaslat požadované doklady se všemi náležitostmi fyzicky do 08.02.2024.
Zaměstnanecké výhody: Stravenkový paušál

Kontaktní osoba: Mgr. Hana Kalusová, telefonicky kontakt na čísle 556 414 312,e-mail:

Informace o společnosti Město Studénka

Město Studénka
nám. Republiky 762
Studénka
74213
IČO: 298441
aktualizováno před 4 měsíci