Referent/ka odd. hospodářské správy odboru hospodářsko správního - odborní pracovníci hospodářské správy, České Budějovice

Administrativa / Referent/ka odd. hospodářské správy odboru hospodářsko správního - odborní pracovníci hospodářské správy

Společnost Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Prokišova 1202, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 23 390 - 34 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/ka odd. hospodářské správy odboru hospodářsko správního - odborní pracovníci hospodářské správy (Prokišova 1202, České Budějovice)

Bližší informace: jedná se o pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení na dobu neurčitou.
Náplň práce: zajišťování realizace investičních akcí včetně dozorování průběhu realizace investic, výběr a koordinace dodavatelů a jiných účastníků stavby, přebírání prací, prověřování a zajišťování úplnosti investiční dokumentace a zpracovávání zápisů a protokolů o předání staveb, zajišťování odstraňování nedostatků v průběhu jejich realizace. Technickoekonomické hodnocení efektivnosti investic včetně návrhů opatření na změny. Posuzování stavu zejména administrativních budov a areálů z hlediska nákladů na rekonstrukci a možného využití (včetně navrhování variantního řešení pro jednotlivé lokality). Provádění technického a stavebního dozoru. Zpracovávání návrhů investičních plánů. Příprava výběrových řízení investičních akcí po věcné stránce. Zabezpečování administrativních činností při realizaci stavebních prací v rámci investičních akcí ÚP.
Požadujeme: minimálně vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání, případně střední vzdělání s maturitní zkouškou a praxí minimálně 3 roky v oblasti přípravy a rozpočtování staveb; obor vzdělání stavebnictví výhodou; zkušenosti s prováděním technického dozoru investora či stavebního dozoru výhodou; orientaci v pasportizačních plánech objektů; ekonomické a právní povědomí; splnění ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb.; praxe a dovednosti ze státní správy nebo územních samosprávních celků výhodou; rychlé, věcné a konstruktivní jednání, samostatnost, schopnost kooperace, aktivní přístup k řešení problémů, velmi dobrá schopnost plánování a organizování práce, pečlivost a komunikační schopnosti, loajalita, zodpovědnost, profesionální vystupování, časovou flexibilitu, schopnost analytického myšlení; řidičský průkaz sk.B, aktivní řidič. Státní občanství České republiky, občanství jiného členského státu Evropské unie nebo občanství státu, který je státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru. Splnění podmínek ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb. Při nástupu do pracovního poměru požadujeme čistý výpis z rejstříku trestů.
Požadujeme zaslání životopisu s průběhem praxe, motivační dopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Úřad si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu, nebude vracet dokumenty postoupené do výběrového řízení a nebude sdělovat uchazečům (uchazečkám), kteří nebudou vybráni na pracovní pozici, která je předmětem tohoto výběrového řízení, důvody takového rozhodnutí. Úřad si dále vyhrazuje právo nepřijmout žádného z uchazečů. Přihlášku s požadovanými doklady zašlete e-mailem nebo poštou na uvedenou adresu nejpozději do 17. 4. 2023 (předmět e-mailu nebo dopisu: VŘ ref HS).

Informace o společnosti Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových
Prokišova 1202
České Budějovice
37001
IČO: 69797111
http://www.uzsvm.cz
aktualizováno před asi rokem