Referent/-ka památkové péče - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Jablunkov

Administrativa / Referent/-ka památkové péče - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Město Jablunkov

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dukelská 144, Jablunkov
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 19 730 - 28 920 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/-ka památkové péče - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Dukelská 144, Jablunkov)

Požadujeme - základní orientace v následujících právních předpisech: zák. č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, zák. č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), znalost správního řízení a schopnost jeho správné aplikace v praxi, znalost problematiky územně samosprávného celku.
Výhodou - vzdělání v oboru stavebním, dějin umění, historie, praxe ve veřejné správě, zvláštní odborná způsobilost dle vyhlášky MV ČR č. 512/2002 Sb., zkušenosti s PC programy GINIS, VITA Software, místní znalost, zájem a vztah k historii, památkám a stavebnictví, ŘP sk. B (řízení referentského vozidla při pracovních cestách).
Bližší informace včetně konkrétního výčtu všech předpokladů, požadavků a stanovených dokladů a náležitosti přihlášky - www.jablunkov.cz (sekce Úřední deska), popř. kontaktovat personalistku Leonu Szotkowskou.
Nabídky s požadovanými doklady je nutno doručit nejpozději do 27.4.2022 do 17:00 hod., a to na adresu: Městský úřad Jablunkov, k rukám tajemníka, Dukelská 144, 739 91 Jablunkov nebo osobně na podatelnu MěÚ Jablunkov, čp. 104.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Město Jablunkov

Město Jablunkov
Dukelská 144
Jablunkov
73991
IČO: 296759
aktualizováno před asi 2 roky