Referent/-ka přestupkové agendy - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Jablunkov

Administrativa / Referent/-ka přestupkové agendy - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Město Jablunkov

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dukelská 144, Jablunkov
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 24 100 - 34 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/-ka přestupkové agendy - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Dukelská 144, Jablunkov)

Požadujeme - splnění kvalifikačního předpokladu (§111 zák. č. 250/2016 Sb., v platném znění): VŠ vzdělání - v magisterském studijním programu v oboru právo a právní věda, právo nebo bezpečnostní právní studia na VŠ v ČR nebo v bakalářském studijním programu, popř. VOŠ v jiné oblasti a následné prokázání odborné způsobilosti zkouškou (resp. splnění předpokladů pro výkon správních činností stanovené ustanovením §112 odst. 9 zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich). Předpokládá se základní přehled o trestním a přestupkovém právu, znalost fungování veřejné správy, znalost legislativy vztahující se k vykonávané práci, především zák. č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, zák. č. 251/2016 Sb., o některých přestupcích, znalost správního řízení a schopnost jeho správné aplikace v praxi, znalost problematiky územně samosprávného celku, ŘP sk. B (řízení referentského vozidla při pracovních cestách). Schopnost samostatné odborné činnosti a rozhodování, analytické myšlení, dobré vyjadřovací schopnosti jak v mluveném, tak písemném projevu, psychická odolnost - schopnost zvládat stresové situace a časový tlak, spolehlivost, odpovědnost, asertivita, ochota se dále vzdělávat, uživatelská znalost práce na PC v rozsahu ECDL zkoušky (v životopise specifikujte úroveň znalosti).
Výhodou - zaměření studia na veřejnou správu, zvláštní odborná způsobilost dle vyhlášky MV ČR č. 512/2002 Sb., praxe v zajišťování a vyřizování přestupkové agendy.
Bližší informace včetně konkrétního výčtu všech předpokladů, požadavků, stanovených dokladů a náležitosti přihlášky najdete na www.jablunkov.cz (sekce Úřední deska), popř. můžete kontaktovat p. Leonu Szotkowskou.
Vzor přihlášky s prohlášením kandidáta si můžete vyzvednout na podatelně MěÚ Jablunkov (nová budova), čp. 104 nebo ke stažení na www.jablunkov.cz. Nabídky s požadovanými doklady je nutno doručit nejpozději do 25. 9. 2023 do 17:00 hod., a to na adresu: Městský úřad Jablunkov, Dukelská 144, 739 91 Jablunkov nebo osobně na podatelnu MěÚ Jablunkov, čp. 104

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Město Jablunkov

Město Jablunkov
Dukelská 144
Jablunkov
73991
IČO: 296759
aktualizováno před 8 měsíci