Referent/ka pro energetický management oddělení regionálního rozvoje na odboru strategického rozvoje kraje - odborní pracovníci organizace a řízení, Olomouc

Administrativa / Referent/ka pro energetický management oddělení regionálního rozvoje na odboru strategického rozvoje kraje - odborní pracovníci organizace a řízení

Společnost Olomoucký kraj

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jeremenkova 1191, Olomouc
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 25 280 - 37 170 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/ka pro energetický management oddělení regionálního rozvoje na odboru strategického rozvoje kraje - odborní pracovníci organizace a řízení (Jeremenkova 1191, Olomouc)

charakteristika vykonávané práce: zajišťování výkonu státní správy a samosprávy na úseku energetiky, vytváření a rozvoj systému managementu hospodaření s energií na majetku Olomouckého kraje dle ČSN EN ISO 50 001, organizační zajištění auditů na budovách, vyhodnocování plnění cílů a realizace opatření pro zajištění plnění podmínek certifikační autority, zavádění opatření do praxe ve spolupráci s energetickými manažery budov v majetku Olomouckého kraje, spolupráce na plnění cílů Územně energetické koncepce Olomouckého kraje
Požadavky:
- dosažené vzdělání VŠ, obor vzdělání energetika, strojírenství, stavebnictví, elektrotechnika, chemie, ekonomika, regionální rozvoj výhodou
- znalosti oboru - zákonné povinnosti při správě majetku dle zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření s energií, Územně energetická koncepce Olomouckého kraje, legislativa ČR v oblasti regionálního rozvoje, zákon o krajích
- praxe ve veřejné správě výhodou
- praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou
- jazykové znalosti - cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou
- další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office 2010), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet.
Přihlášky v zalepené obálce s označením "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na místo: referent pro energetický management oddělení regionálního rozvoje na Odboru strategického rozvoje kraje Krajského úřadu Olomouckého kraje" doručte na adresu:
Krajský úřad Olomouckého kraje
Personální útvar
Jeremenkova 40a, 779 00 Olomouc
nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 3. 3. 2023 do 12:00 hodin
Platové podmínky: se řídí nařízením vlády o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, platová třída 11.
Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve
Předpoklady:
- Fyzická osoba, která je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, ovládá jednací jazyk
- Bezúhonnost
Náležitosti přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, telefonní spojení (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a podpis.
V přihlášce je nutné uvést, že uchazeč splňuje požadavky uvedené v podmínkách výběrového řízení na dané místo v členění dle tabulky (např. znalost práce s výpočetní technikou-v jakých programech, praxe ve státní správě nebo samosprávě od … do … u organizace .. název, popř. reference sdělí .. jméno, příjmení, kontakt).
K přihlášce připojte:
- Životopis s uvedenými údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností (zaměřit se na informace ve vztahu k požadovaným dovednostem).
- Originál výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost, vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, je nutné doložit bezúhonnost čestným prohlášením.
- Ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované funkční místo.
Formulář přihlášky do výběrového řízení naleznete na https://udeska.olkraj.cz/dokument?ude?KUOL0B53Q5K9-0
O ukončení výběrového řízení budou uchazeči informováni mailem. Po ukončení výběrového řízení si lze osobní materiály uchazeče osobně vyzvednout po domluvě u Ing. Eleny Šimkové (kancelář č. 716/7NP, tel.: 585 508 808, a to do konce kalendářního měsíce následujícího po dni vyhlášení výběrového řízení. Po uplynutí této lhůty budou všechny osobní materiály archivovány a skartovány dle platných právních předpisů.

Informace o společnosti Olomoucký kraj

Olomoucký kraj
Jeremenkova 1191
Olomouc
77900
IČO: 60609460
olkraj.cz
aktualizováno před asi rokem

Další pracovní nabídky v okrese Olomouc v oboru Administrativa

Všechny pracovní inzeráty v okrese Olomouc v oboru Administrativa