Referent/ka pro řešení stížností oddělení zdravotní péče na odboru zdravotnictví - odborní pracovníci organizace a řízení, Olomouc

Administrativa / Referent/ka pro řešení stížností oddělení zdravotní péče na odboru zdravotnictví - odborní pracovníci organizace a řízení

Společnost Olomoucký kraj

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jeremenkova 1191, Olomouc
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 21 260 - 31 240 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/ka pro řešení stížností oddělení zdravotní péče na odboru zdravotnictví - odborní pracovníci organizace a řízení (Jeremenkova 1191, Olomouc)

Místo výkonu práce: Krajský úřad Olomouckého kraje. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve.
Charakteristika vykonávané práce: šetření stížností a podnětů v oblasti zdravotnictví, přezkoumávání lékařských posudků, příprava podkladů pro správní řízení na úseku zdravotnictví, provádění kontrolní činnosti v oblasti zdravotnictví, zajišťování činností souvisejících se zabezpečováním, přebíráním a předáváním zdravotnické dokumentace.
Požadavky:
- dosažené vzdělání VOŠ, VŠ, obor vzdělání zdravotnictví, právo výhodou
- znalosti oboru: zákon o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, správní řád, zákon o krajích
- zvláštní odborná způsobilost: pro výkon správních činností ve zdravotnictví výhodou
- praxe ve veřejné správě výhodou, praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou
- jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou
- další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet.
Přihlášky v zalepené obálce s označením "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na pozici referent pro řešení stížností oddělení zdravotní péče na Odboru zdravotnictví Krajského úřadu Olomouckého kraje" doručte POUZE na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje, Odbor kancelář ředitele, Oddělení personální, Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 25. 9. 2020 do 12:00 hodin, kontaktní pracovník - vedoucí oddělení: Mgr. Marcela Staníková, telefon: 585 508 226, email:
Formulář přihlášky do výběrového řízení naleznete na www.olkraj.cz - volná pracovní místa na KÚOK - přihláška do výběrového řízení - formulář. Dokument lze otevřít a stahovat pouze přes internet.

Informace o společnosti Olomoucký kraj

Olomoucký kraj
Jeremenkova 1191
Olomouc
77900
IČO: 60609460
www.olkraj.cz
aktualizováno před více než 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese Olomouc v oboru Administrativa