Referent/ka státní památkové péče na odboru výstavby a technické správy městského úřadu králíky - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Králíky

Administrativa / Referent/ka státní památkové péče na odboru výstavby a technické správy městského úřadu králíky - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Město Králíky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Velké náměstí 5, Králíky
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 23 390 - 34 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/ka státní památkové péče na odboru výstavby a technické správy městského úřadu králíky - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Velké náměstí 5, Králíky)

VŠECHNY INFORMACE OHLEDNĚ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A O NÁLEŽITOSTECH PŘIHLÁŠKY NALEZNETE NA ADRESE: www.kraliky.eu

Obecná charakteristika pracovní pozice:
Výkon státní správy na úseku státní památkové péče včetně specializovaných agend péče o kulturní památky, národní kulturní památky a archeologické nálezy včetně stanovení způsobu financování; posuzování územně plánovacích podkladů a územně plánovací dokumentace z hlediska památkové péče; koordinace správy památek včetně samostatného zjišťování specializovaných agend péče o památky ve správním území; kontrolní činnost na úseku památkové péče; koordinace dotačních programů na obnovu kulturních památek a památkových zón v obvodu své působnosti; koordinace dotačních programů v gesci odboru výstavby a technické správy.
Pracovní poměr: na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíce.

Požadujeme:
- min. vyšší odborné vzdělání v některém z oborů: pozemní stavitelství, architektura, dějiny umění, historie, popř. jiné obory; vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu
- řidičské oprávnění skupiny „B“, další skupiny výhodou,
- základní orientaci v právních předpisech – zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších přepisů; zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů; zákon č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů; zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších přepisů,
- aktivní znalost práce na PC (včetně kancelářského software MSOffice, popřípadě Open Office nebo LibreOffice),
- ochotu dále se vzdělávat,
- samostatnost, flexibilitu, spolehlivost, vysoké pracovní nasazení, komunikativnost,
- odborná praxe ve veřejné správě, znalost správního řízení nebo zvláštní odborná způsobilost v oblasti památkové péče vítána.

Nabízíme:
možnost trvalého vzdělávání a osobního rozvoje; pružnou pracovní dobu; pět týdnů dovolené; tři dny zdravotního volna; příspěvek zaměstnavatele na stravování; příspěvek na penzijní připojištění nebo příspěvek na životní pojištění (v případě pracovního poměru na dobu neurčitou po odpracování jednoho roku).
Předpokládaný termín nástupu: ihned nebo dohodou.

Přihlášku společně s požadovanými doklady je nutno doručit nejpozději do 27.06.2023 do 12:00 hodin buď osobně nebo písemně na adresu podatelny MěÚ Králíky:
Městský úřad Králíky, Karla Čapka 316, 561 69 Králíky
Zásilku označte na obálce: „Neotevírat – výběrové řízení – referent/ka PP“.

Bližší informace o pracovní pozici lze získat u vedoucího odboru výstavby a technické správy Bc. Pavla Šveráka, telefon: 465670751, e-mail:

Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi přihlášky dalších uchazečů o nabízené pracovní místo.
Uchazeč/ka nese náklady, které mu účastí ve výběrovém řízení vznikly.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Upozornění pro uchazeče:
Výběrové řízení se bude konat v budově MěÚ Králíky, Velké náměstí 5, 561 69 Králíky.
Formulář přihlášky k výběrovému řízení je umístěn na www.kraliky.eu ve formátu doc.
Čas konání výběrového řízení bude upřesněn na základě počtu přihlášených uchazečů.
Uchazeči, kteří splní požadované předpoklady stanovené v oznámení o výběrovém řízení, budou k účasti ve výběrovém řízení vyzváni prostřednictvím kontaktních údajů, uvedených v přihlášce.
Požadované osobní materiály budou, po ukončení výběrového řízení, vráceny zpět na adresu uvedenou uchazečem/kou v přihlášce k výběrovému řízení.

Informace o společnosti Město Králíky

Město Králíky
Velké náměstí 5
Králíky
56169
IČO: 279072
aktualizováno před 11 měsíci