Referent kultury oddělení kultury na odboru sportu, kultury a památkové péče - odborní pracovníci organizace a řízení, Olomouc

Administrativa / Referent kultury oddělení kultury na odboru sportu, kultury a památkové péče - odborní pracovníci organizace a řízení

Společnost Olomoucký kraj

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jeremenkova 1191, Olomouc
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 25 280 - 37 170 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent kultury oddělení kultury na odboru sportu, kultury a památkové péče - odborní pracovníci organizace a řízení (Jeremenkova 1191, Olomouc)

Pracovní poměr na dobu neurčitou.
Charakteristika vykonávané práce: marketing a public relations v oblasti kultury (web a periodika kraje, newsletter, podcast, spolupráce na propagaci kraje v oblasti kultury v dalších médiích), poskytování metodické pomoci příspěvkovým organizacím zřizovaným krajem v oblasti kultury, poskytování metodické pomoci aktérům kulturních a kreativních průmyslů v kraji, podílení se na organizaci Cen kraje za přínos v oblasti kultury, sběr dat o kultuře v Olomouckém kraji, koordinace implementace krajské Koncepce rozvoje kultury, kreativity a památkové péče.

Požadavky:
- dosažené vzdělání VŠ
- obor vzdělání: kulturologie, management kultury, marketing výhodou
- znalosti oboru: právní předpisy v oblasti kultury, zákon o krajích
- praxe ve veřejné správě výhodou
- praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou
- jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, němčina) výhodou
- další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet.

Přihlášky v zalepené obálce s označením "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na místo: referent kultury oddělení kultury na Odboru sportu, kultury a památkové péče Krajského úřadu Olomouckého kraje" doručte na adresu:
Krajský úřad Olomouckého kraje
Personální útvar
Jeremenkova 40a, 779 00 Olomouc
nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 20. 4. 2023 do 12:00 hodin.
kontaktní pracovník - vedoucí odboru: Ing. Petr Flora
telefon: 585 508 202, email:

Platové podmínky: se řídí nařízením vlády o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, platová třída 11.
Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve
Předpoklady:
- Fyzická osoba, která je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, ovládá jednací jazyk
- Bezúhonnost

Náležitosti přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, telefonní spojení (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a podpis.
V přihlášce je nutné uvést, že uchazeč splňuje požadavky uvedené v podmínkách výběrového řízení na dané místo v členění dle tabulky (např. znalost práce s výpočetní technikou-v jakých programech, praxe ve státní správě nebo samosprávě od … do … u organizace .. název, popř. reference sdělí .. jméno, příjmení, kontakt).

K přihlášce připojte:
- Životopis s uvedenými údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností (zaměřit se na informace ve vztahu k požadovaným dovednostem).
- Čestné prohlášení o bezúhonnosti.
- Ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované funkční místo.

O ukončení výběrového řízení budou uchazeči informováni mailem. Po ukončení výběrového řízení si lze osobní materiály uchazeče osobně vyzvednout po domluvě u Ing. Eleny Šimkové (kancelář č. 716/7NP, tel.: 585 508 808, a to do konce kalendářního měsíce následujícího po dni vyhlášení výběrového řízení. Po uplynutí této lhůty budou všechny osobní materiály archivovány a skartovány dle platných právních předpisů.

Informace o společnosti Olomoucký kraj

Olomoucký kraj
Jeremenkova 1191
Olomouc
77900
IČO: 60609460
www.olkraj.cz
aktualizováno před asi rokem

Další pracovní nabídky v okrese Olomouc v oboru Administrativa