Referent majetkové správy - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Karviná

Administrativa / Referent majetkové správy - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Centrum psychologické pomoci, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Na Bělidle 815, Karviná
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 23 390 - 34 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent majetkové správy - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Na Bělidle 815, Karviná)

zástup po dobu mateřské a rodičovské dovolené;
Náplň práce: Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, administrace revizí objektů a zařízení, větších oprav a rekonstrukcí nemovitostí. Zajišťování majetkové agendy včetně inventarizací, správa enviromentálního hospodářství, organizace periodických školení řidičů referentů, vedení agendy BOZP a PO v součinnosti s technikem.
Požadujeme: Minimálně vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nejlépe ekonomického zaměření, příp. podobného oboru. Praxe vítána.

Dále požadujeme: odpovědnost, komunikační dovednosti a předpoklady pro týmovou práci, , samostatnost, ochotu vzdělávat se.

Nabízíme: Platové zařazení dle nař. vlády č. 341/2017 příl. č.1, platová tř.10, přesná výše platu dle případné započitatelné praxe. Práci v příjemném kolektivu, pružnou pracovní dobu, sick day, příspěvek na stravování. Nabízená práce je zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou.
Po zapracování osobní příplatek a mimořádné odměny.

Motivační dopis, strukturovaný životopis a výpis z rejstříku trestu zasílejte do 31. 7. 2023 na e-mailovou adresu: s případnými dotazy se obracejte na tel: 777 499 643

Informace o společnosti Centrum psychologické pomoci, příspěvková organizace

Centrum psychologické pomoci, příspěvková organizace
Na Bělidle 815
Karviná
73301
IČO: 847267
aktualizováno před 10 měsíci