Referent odboru výstavby - technik obecného stavebního úřadu - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Jindřichův Hradec

Administrativa / Referent odboru výstavby - technik obecného stavebního úřadu - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Město Jindřichův Hradec

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Janderova 147, Jindřichův Hradec
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 28 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent odboru výstavby - technik obecného stavebního úřadu - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Janderova 147, Jindřichův Hradec)

KONTAKT - NA VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ
Požadujeme:
vysokoškolské vzdělání v magisterském či bakalářském studijním programu v oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru nebo ostatní vzdělání při splnění případně splnění kvalifikačních předpokladů stanovených v § 13a odst. 2 zákona č. 183/2006 Sb., bezúhonnost (výpis z Rejstříku trestů bez záznamu), zdravotní způsobilost, znalost příslušné legislativy, praktické zkušenosti z oblasti správních a evidenčních činností ve veřejné správě se zaměřením na oblast výstavby nebo zvláštní odborná způsobilost vítány, komunikační dovednosti, úroveň vystupování a jednání s lidmi, důslednost, kvalifikované a včasné plnění úkolů, flexibilita (přizpůsobení se změnám stylu a obsahové náplně práce), počítačové / digitální dovednosti, řidičské oprávnění sk. B (aktivní řidič), schopnost a ochota dále se vzdělávat
Informace o pracovním místě:
druhem práce je zajišťování výkonu agendy obecného stavebního úřadu, tj. provádění všech typů stavebních řízení včetně vedení šetření na místě samém, projednávání přestupků, vydávání rozhodnutí a zajišťování státního stavebního dozoru, pracovní poměr na dobu neurčitou, místem výkonu práce je územní obvod města Jindřichův Hradec, platové zařazení - 10. platová třída, k tomu osobní příplatek dle dosahovaných pracovních výsledků, odměny, stabilní zaměstnání, zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní pojištění, flexi pass karta, sick days a další), možnost profesního růstu (vzdělávání v oboru, postup v rámci organizace).
Předpoklady k podání přihlášky do výběrového řízení:
Přihlášku může podat občan ČR nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR starší 18 let, který je svéprávný, bezúhonný a zdravotně způsobilý, ovládá úřední jazyk a splňuje výše uvedené předpoklady pro dané pracovní místo vedoucího úředníka.
Obsah, přílohy, způsob a termín podání přihlášky:
Přihláška musí obsahovat, na jaké pracovní místo zájemce přihlášku podává, jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, číslo dokladu totožnosti, datum a podpis zájemce.
K přihlášce se připojí:
strukturovaný životopis obsahující dosavadní praxi a odborné znalosti a dovednosti týkající se požadovaných správních činností, motivační dopis, kopie výpisu z Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců, kopie dokladu o nejvyšším dosaženém stupni vzdělání (dokumenty, kde je požadována úředně ověřená kopie, se dokládají před nástupem do funkce)
Přihlášky se podávají na podatelně MěÚ nebo zasílají na adresu:
Městský úřad Jindřichův Hradec
Klášterská 135/II
Jindřichův Hradec
PSČ 377 01
Přihlášky na předepsaném tiskopise (viz příloha) je nutné podat v zalepené obálce označené "Neotvírat - VŘ - pracovní místo - VÚP" nejpozději do pondělí 15.ledna 2024 do 10.00 hodin.

Informace o společnosti Město Jindřichův Hradec

Město Jindřichův Hradec
Janderova 147
Jindřichův Hradec
37701
IČO: 246875
aktualizováno před 5 měsíci