Referent / referentka kultury a sportu - úředníci jinde neuvedení, Česká Skalice

Administrativa / Referent / referentka kultury a sportu - úředníci jinde neuvedení

Společnost Město Česká Skalice

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 21 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent / referentka kultury a sportu - úředníci jinde neuvedení (třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice)

Pracovní poměr na dobu neurčitou, tříměsíční zkušební doba.
Platová třída odpovídající druhu práce: 8. třída dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění. Po uplynutí sjednané zkušební doby přiznání osobního příplatku dle § 131 zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce.

Pracovní náplň: zajištění, příprava a organizace kulturních, společenských a sportovních akcí pořádaných městem, včetně propagačních materiálů a propagace jednotlivých akcí; monitorování dotačních příležitostí odboru v návaznosti na akční plány, strategický plán města Česká Skalice a schválený rozpočet pro aktuální rok; administrace projektů podpořených dotací v souladu s platnými metodickými pokyny a legislativou k danému dotačnímu titulu a vést k nim příslušný spis.

Požadavky: minimálně úplné střední všeobecné nebo odborné vzdělání s maturitou; státní občanství ČR, popř. občan cizí státní příslušnosti s trvalým pobytem v ČR; minimální věk 18 let; řidičské oprávnění skupiny B; plná svéprávnost (způsobilost právně jednat); bezúhonnost.
Další požadavky: schopnost pracovat v týmu na meziodborových projektech, spolehlivost, pečlivost, samostatnost, iniciativa, zkušenosti s volnočasovými aktivitami a organizací kulturních akcí cílených na různé zájmové a věkové skupiny (děti, senioři, handicapovaní apod.), umění jednat s lidmi, chuť vzdělávat se a rozvíjet; znalost práce s PC (Word, Excel atd.) a aktivní využívání internetu; znalost grafických programů výhodou; výhodou znalost polského / anglického / německého jazyka.

Dále uvítáme: orientaci v zákoně č. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení) a základní orientaci v následujících právních předpisech: zákon č. 500/2004 Sb., správní řád; zákon č. 121/2000 Sb., o právu autorském a místní znalost.

Obsahové náležitosti přihlášky: písemná přihláška splňující výše uvedené požadavky a obsahující titul, jméno, příjmení; datum a místo narození; státní příslušnost; místo trvalého pobytu; číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu; e-mail a telefonní číslo; datum vyhotovení s osobním podpisem; profesní strukturovaný životopis s přehledem o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech; výpis z evidence rejstříku trestů ne starší 3 měsíců (u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem - pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením); úředně ověřenou kopii dokumentu o nejvyšším dosaženém vzdělání; motivační dopis v rozsahu 1 stránky A4; obálka s přihláškou musí být označena "REFERENT OKS - neotvírat".

Přihlášku s výše uvedenými obsahovými náležitostmi a doklady doručte do 19.1.2024 do 12:00 hod. na adresu: město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice nebo osobně na podatelnu Městského úřadu v České Skalici, vchod B, kancelář č. 5.

Vyhlašovatel výběrového řízení si vyhrazuje právo výběrové řízení bez udání důvodů zrušit, případně veškeré přijaté přihlášky odmítnout, a to kdykoliv v průběhu i po vyhodnocení výběrového řízení. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení je též zveřejněno na úřední desce města Česká Skalice a na internetové adrese www.ceskaskalice.cz.

Veškeré informace naleznete na: https://www.ceskaskalice.cz/prakticke-info/volna-mista/vyberove-rizeni-na-neurednickou-pracovni-pozici-referent-odboru-kultury-a-sportu-2666cs.html

V případě dotazů můžete kontaktovat tajemníka MěÚ Česká Skalice na e-mailu nebo telefonicky na čísle 775 251 009.

Informace o společnosti Město Česká Skalice

Město Česká Skalice
třída T. G. Masaryka 80
Česká Skalice
55203
IČO: 272591
https://www.ceskaskalice.cz/prakticke-info/volna-mista/vyberove-rizeni-na-neurednickou-pracovni-pozici-referent-odboru-kultury-a-sportu-2666cs.html
aktualizováno před 4 měsíci