Referent/referentka prodeje (marketing & sales assistant) - obchodní referenti, Brankovice

Obchod a cestovní ruch / Referent/referentka prodeje (marketing & sales assistant) - obchodní referenti

Společnost Astotec Automotive Czech Republic s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Brankovice 350, Brankovice
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 30 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent/referentka prodeje (marketing & sales assistant) - obchodní referenti (Brankovice 350, Brankovice)

Upřesňující informace3) :
(požadavky ŘP skupin., jazykové požadavky,
náplň práce
apod.) Astotec Automotive Czech Republic s.r.o. je předním výrobcem elektrických iniciátorů a komponentů pro bezpečnostní systémy v automobilech. Již od roku 2007 nás naleznete v průmyslové zóně v Brankovicích, kde v příjemné dojezdové vzdálenosti od Bučovic (10 minut), Koryčan (12 minut), Ždánic, Kyjova, Vyškova a Slavkova (20 minut) nabízíme různá zajímavá pracovní místa. Jedním z nich je:

R E F E R E N T / K A P R O D E J E

Budete se podílet na prodeji našich spolehlivých produktů, které přispívají ke zvyšování bezpečnosti automobilů. Práce u nás je dobře placená i užitečná a smysluplná. Naše výrobky totiž pomáhají chránit zdraví možná i Vašich blízkých.

CO BUDETE DĚLAT A CO K TOMU BUDETE POTŘEBOVAT?

- Budete ADMINISTRATIVNĚ ZPRACOVÁVAT OBDRŽENÉ OBJEDNÁVKY na naše výrobky, na které jsme hrdí. Bude to zahrnovat činnosti od přijetí objednávek a prověření našich dodacích možností, přes potvrzení zákazníkovi a zadání do ERP systému, až po reporting. Při tom zúročíte Vaši dobrou znalost práce s PC a MS Office (Word, Excel), případně zkušenost s ERP systémy (např. SAP, Navision, proAlpha).

- Dostanete na starost 4-5 zákazníků, u kterých se díky pečlivému a samostatnému přístupu i zodpovědnosti postaráte o jejich maximální spokojenost. Byla by skvělá Vaše několikaletá zkušenost na obdobné pozici, nebo alespoň 2 roky v administrativě.

- K Vaší práci bude patřit i komunikace se zahraničními zákazníky a také s kolegy v rámci naší pobočky i holdingu. Především v písemné formě tak využijete KOMUNIKATIVNÍ ANGLIČTINU (min. úroveň B1).

- K Vaší práci budou výjimečně patřit i služební cesty, takže využijete ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ sk. B.

- Během Vaší ÚČASTI NA ZAJÍMAVÝCH PROJEKTECH se určitě uplatní Vaše touha dotahovat věci do konce a týmový duch. My v Astotec totiž táhneme společně za jeden provaz, a hlavně stejným směrem.

- Zaškolováním Vás provede náš Skvělý tým oddělení prodeje a marketingu, se kterým budete spolupracovat. UŽ TEĎ SE NA VÁS TĚŠÍ!

CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT?

- Uzavřeme s Vámi PRACOVNÍ SMLOUVU na dobu určitou 6 měsíců s nástupem dle domluvy a možností prodloužení na dobu neurčitou.

- Příchody a odchody si budete moci rozvrhnout V PRUŽNÉ PRACOVNÍ DOBĚ.

- Nabídneme Vám ATRAKTIVNÍ MĚSÍČNÍ MZDU dle Vašich zkušeností od 30 000 Kč ve zkušební době. Po zapracování Vám mzdu NAVÝŠÍME AŽ NA 35 000 Kč HRUBÉHO.

- Našim zaměstnancům PRAVIDELNĚ MZDY NAVYŠUJEME.

- U nás budete mít DOTOVANÉ OBĚDY, nebo PŘÍSPĚVEK NA STRAVOVÁNÍ.

- Staráme se o zdraví zaměstnanců nejen v rámci BOZP a PO, ale navíc máme propracovaný PROGRAM NA PODPORU ZDRAVÍ.

- Samozřejmostí je FIREMNÍ NOTEBOOK a TELEFON s možností občasného HOME-OFFICE.

- V těžkých životních situacích zaměstnancům pomáhá náš NADAČNÍ FOND WE CARE.

- O rozvoj jazykových znalostí našich kolegů se u nás starají skvělí lektoři v INDIVIDUÁLNÍCH KURZECH.

- Dáváme VÍCE DOVOLENÉ, než musíme, abyste mohli načerpat nové síly.

- Jednáme s lidmi S RESPEKTEM a snažíme se být FÉROVÝM ZAMĚSTNAVATELEM, aby u nás zaměstnanci pracovali rádi. Najděte si, jak nás vidí naši zaměstnanci na atmoskop.cz :-)

- NÁBOROVÝ BONUS už je pak jen třešničkou na dortu…


ZAUJALA VÁS TATO POZICE A CHCETE SE O NI UCHÁZET? ODPOVĚZTE NÁM prosím e-mailem nebo pomocí tlačítka "odpovědět" a k odpovědi přiložte životopis. A pokud máte dotazy, určitě nám ZAVOLEJTE na 517 302 222! Tato pozice Vás neoslovila, ale RÁDI BYSTE SE DOZVĚDĚLI O JINÝCH MOŽNOSTECH ZAMĚSTNÁNÍ U NÁS? Kontaktujte nás! Zavolejte nám na 517 302 222 a my Vám rádi řekneme, jaké možnosti by se pro Vás mohly v naší společnosti v budoucnu otevřít.

Informace o společnosti Astotec Automotive Czech Republic s.r.o.

Astotec Automotive Czech Republic s.r.o.
Brankovice 350
Brankovice
68333
IČO: 27455823
aktualizováno před více než rokem