Referent životního prostředí - ostatní úředníci jinde neuvedení, Slavkov u Brna

Administrativa / Referent životního prostředí - ostatní úředníci jinde neuvedení

Společnost Město Slavkov u Brna

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Palackého náměstí 65, Slavkov u Brna
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 21 260 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent životního prostředí - ostatní úředníci jinde neuvedení (Palackého náměstí 65, Slavkov u Brna)

POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný dle dohody, platová třída 10, výše platu se bude odvíjet dle předchozí praxe, výkon státní správy na úseku vodního hospodářství, speciálního stavebního úřadu pro vodní stavby a vodní díla, výkon správy na úseku ochrany zemědělského půdního fondu
POŽADAVKY: předpoklady podle § 4 zák. č. 312/2002 Sb., vysokoškolské vzdělání v oblasti životního prostředí, zejména v oblasti vodního hospodářství a ochraně zemědělského půdního fondu, velmi dobrá znalost práce s PC, schopnost samostatného rozhodování, dobré komunikační a organizační schopnosti, znalost problematiky a legislativy v oblasti životního prostředí, zejména znalosti v oblasti zákona o vodách č. 254/2001 Sb., zákona o vodovodech a kanalizacích č. 274/2001 Sb., zákona o ochraně zemědělského půdního fondu č. 334/1992 Sb., stavebního zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) a související předpisy, základní orientace ve správním řádu, velmi dobrá znalost práce s PC, dobré komunikační schopnosti při jednání s lidmi, dobrý písemný projev, bezúhonnost, vysoké pracovní nasazení, odolnost vůči stresu, spolehlivost, zdvořilost, řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič), vítána je zkouška zvláštní odborné způsobilosti pro vodní hospodářství a při ochraně zemědělského půdního fondu, výhodou je praxe v oboru, dále znalost spisového systému VERA a praxe ve veřejné správě a samosprávě
ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: možnost trvalého vzdělávání a osobního rozvoje, pružnou pracovní dobu, pět týdnů dovolené, 3 dny indispozičního volna (sick day), příspěvek zaměstnavatele na stravování, možnost benefitů (příspěvek na kulturu, sport, karta MultiSport)
KONTAKT: Písemné přihlášky je nutné doručit do 18.03.2022 do 12 hodin na podatelnu MěÚ, nebo na adresu Město Slavkov u Brna, Mgr. Bohuslav Fiala, Palackého nám. 260, 684 01 Slavkov u Brna.
Přihláška uchazeče (-ky) musí dle § 7 odst. 4 zákona č. 312/2002 Sb. obsahovat:
- jméno, příjmení, titul uchazeče
- datum a místo narození uchazeče
- státní příslušnost uchazeče
- místo trvalého pobytu uchazeče
- číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jdeli
o cizího státního občana
- datum a podpis uchazeče

K přihlášce uchazeč (-ka) doplní dle § 6 odst. 4 zákona č.312/2002 Sb. tyto doklady:
- strukturovaný životopis s akcentem na dosavadní praxi
- doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání (ověřená kopie)
- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší tří měsíců

Více informací na www.slavkov.cz (úřední deska)


Informace o společnosti Město Slavkov u Brna

Město Slavkov u Brna
Palackého náměstí 65
Slavkov u Brna
68401
IČO: 292311
aktualizováno před asi 2 roky