Regionální obchodní manažer/manažerka (královéhradecký kraj) - obchodní zástupci,

Obchod a cestovní ruch, Finance / Regionální obchodní manažer/manažerka (královéhradecký kraj) - obchodní zástupci

Společnost PROMA REHA, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště PROMA REHA, s.r.o. - pracoviště Královéhradecký kraj
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Regionální obchodní manažer/manažerka (královéhradecký kraj) - obchodní zástupci (PROMA REHA, s.r.o. - pracoviště Královéhradecký kraj)

Společnost PROMA REHA, s.r.o., český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení, hledá posilu do svého týmu - zaměstnance/zaměstnankyni na pozici "REGIONÁLNÍ OBCHODNÍ MANAŽER/MANAŽERKA (Královéhradecký kraj)".
Pracovní poměr na dobu neurčitou, plný pracovní úvazek. Nástup dle dohody.

Oblast: zdravotnictví a zdravotnická technika.

Náplň práce: péče a rozvoj vztahů se stávajícími obchodními partnery, vyhledávání a získávání nových obchodních příležitostí ve svěřených teritoriích, realizace prodejních plánů, zpracovávání obchodních nabídek, prezentace výrobků, školení zákazníků, aktivní účast na kongresech a seminářích.

Požadavky: SŠ/VŠ vzdělání, doporučená praxe v obchodní činnosti minimálně 2 roky, schopnost vést samostatně obchodní jednání, řidičské oprávnění sk. B a ochota cestovat, dobrá znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, internet, práce s databázemi), výborné komunikační a prezentační dovednosti, nadšení pro obchodní práci, výhodou znalost problematiky zdravotnictví a zdravotnické techniky.

Zaměstnavatel nabízí: zajímavou a odpovědnou práci v prostředí stabilní české společnosti, práci v příjemném kolektivu, odpovídající finanční ohodnocení a provize závislé na Vašich výsledcích a plnění cílů, Home office, benefity - služební vůz, notebook, mobilní telefon, stravenky.

V případě, že Vás tato nabídka práce zaujala, zašlete Váš strukturovaný životopis s krátkým průvodním dopisem na e-mail: tel. č.: +420 775 776 094.

Požadavky

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
  • Jiné

Benefity pracovní pozice

  • Jiné výhody

Informace o společnosti PROMA REHA, s.r.o.

PROMA REHA, s.r.o.



IČO: 63219107
aktualizováno před 10 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Regionální obchodní manažer/manažerka (královéhradecký kraj) - obchodní zástupci