Řidič/ka - rozvoz a distribuce produktů dodávkou - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby), Temelín

Doprava / Řidič/ka - rozvoz a distribuce produktů dodávkou - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby)

Společnost SADY SV. PROKOPA s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Temelín
Minimální vzdělání Nižší střední
Výše ohodnocení 117 - 130 Kč / hodinu
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Řidič/ka - rozvoz a distribuce produktů dodávkou - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby) (Temelín)

Pracovní pozice je vyhrazena pro OZP s 1.-2. stupněm invalidity.
Místo výkonu práce: Temelín.
Do Sadů sv. Prokopa v obci Temelín hledáme kolegu/kolegyni na pozici řidiče/řidičky, který bude především rozvážet sadařské a zemědělské produkty dodávkou do 3,5 tuny. Rozvoz je především v rámci okresu České Budějovice.
Požadujeme řidičské oprávnění skupiny B, trestní bezúhnnost, fyzickou zdatnost, příjemné vystupování, samostatný a zodpovědný přístup.
Zaměstnanecké výhody: naturální výhody, zvláštní prémie.
V případě zájmu o nabízenou pracovní pozici zašlete životopis na uvedenou e-mailovou adresu, případně kontaktujte zaměstnavatele telefonicky.

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Naturální výhody

Informace o společnosti SADY SV. PROKOPA s.r.o.

SADY SV. PROKOPA s.r.o.

Temelín

IČO: 28105460
aktualizováno před 3 měsíci