*řidič/řidička vysokozdvižného vozíku - řidiči vysokozdvižných vozíků, Prostějov

Doprava, Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz / *řidič/řidička vysokozdvižného vozíku - řidiči vysokozdvižných vozíků

Společnost Mubea Stabilizer Bar Systems s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dolní 3137, Prostějov
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 28 000 - 32 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: *řidič/řidička vysokozdvižného vozíku - řidiči vysokozdvižných vozíků (Dolní 3137, Prostějov)

CZ-ISCO 83441. Kontakt: Mgr. J. Lisztwanová - osobní schůzka po domluvě prostřednictvím emailu: tel. 582 778 654.
Náplň práce: rozvoz a skladování materiálu.
Požadujeme: platné oprávnění k řízení VZV, praxe v řízení VZV, znalost uživatelské práce na PC, řidičský průkaz skupiny B, pojistku za škodu způsobenou výkonem práce, ochota pracovat v nepřetržitém provozu.
PD: nepřetržitý provoz, 12 hodinové směny. Krátký a dlouhý týden, střídá se ranní směna 6.00-18.00 a noční směna 18.00-6.00 hod. Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení. Místo výkonu práce: Dolní, Prostějov.
Nabízíme: příspěvek na stravování (stravenky nebo dotované stravování), příspěvky na zdravotní péči (vitamínové balíčky apod.), sportovní aktivity (lístky na sportovní utkání, turnaje, pronájem sportovní haly), firemní slevové akce, odměny k pracovním jubileím, dárky při významných životních událostech, odměna za doporučení zaměstnance.

Informace o společnosti Mubea Stabilizer Bar Systems s.r.o.

Mubea Stabilizer Bar Systems s.r.o.
Dolní 3137
Prostějov
79601
IČO: 29283132
aktualizováno před asi rokem