Řidič sk. c + e - sklápěcí návěs - řidiči tahačů, Dobrá Voda u Českých Budějovic

Doprava / Řidič sk. c + e - sklápěcí návěs - řidiči tahačů

Společnost DONICAR s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště U Rybníka 1876, Dobrá Voda u Českých Budějovic
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Řidič sk. c + e - sklápěcí návěs - řidiči tahačů (U Rybníka 1876, Dobrá Voda u Českých Budějovic)

Z důvodu rozšiřování vozového parku nabízíme práci v prosperující a zdravé firmě. Hledáme 2 řidiče skupiny C+E na sklápěcí návěs. Nakládky jsou stabilní (ČB - LINZ - ČB). Parkování je v Českých Budějovicích. Jezdí se od pondělí do pátku. Víkendy jsou volné, po dohodě je občas možné jezdit i sobotu. Každý řidič má přidělené své auto a na autech se řidiči nestřídaji. Dodržení řádného výplatního termínu je samozřejmostí. Osobní přístup a přátelský kolektiv. Hledáme řidiče, kteří umí vzít za práci.

Požadujeme: řidičský průkaz skupiny C+E, profesní průkaz, psychologické vyšetření (psychotesty), karta do tachografu, čistý trestný rejstřík, spolehlivost, praxe v řízení, dodržování nařízení 561/2006 sb. (AETR)

Nabízíme: Minimální garantovaná mzda 30.000,- a více dle pracovitosti a šikovnosti řidiče, 13. plat, po dohodě možnost zálohy v průběhu měsíce, pravidelné školení řidičů

Nástup dle dohody.

Informace o společnosti DONICAR s.r.o.

DONICAR s.r.o.
U Rybníka 1876
Dobrá Voda u Českých Budějovic
37316
IČO: 4758676
aktualizováno před více než 2 roky