*řidič (svoz a rozvoz domácích spotřebičů) - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby), Žďár nad Sázavou

Doprava / *řidič (svoz a rozvoz domácích spotřebičů) - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby)

Společnost NTSUP s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Veselíčko 74, Žďár nad Sázavou
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 40 000 - 60 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: *řidič (svoz a rozvoz domácích spotřebičů) - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby) (Veselíčko 74, Žďár nad Sázavou)

Náplní práce je řízení dodávky, nakládka/vykládka domácích spotřebičů a základní komunikace se zákazníkem.
Start i cíl je vždy na provozovně naší společnosti: NTSUP s.r.o., Veselíčko 74, Žďár nad Sázavou, 592 31.
Našim požadavkem je řidičský průkaz skupiny "B" a zkušenost s jízdou v dodávce nebo být dlouhodobým držitelem řidičského oprávnění. Hledáme někoho, kdo se nebojí práce a je zodpovědný, spolehlivý s čistým trestním rejstříkem.
Schopnost odpojit a zapojit základní domácí spotřebiče, dobrá fyzická kondice, samostatnost, péče o náklad a časová flexibilita. To vše krom řízení vozu by mělo být obsaženo ve vašich schopnostech. Vzhledem k tomu, že při Vaši práci dochází ke komunikaci se zákazníky je, též nutné příjemné a profesionální vystupování.
Není nutné, ale výhodou pro Váš kariérní růst je praxe v oboru elektronických zařízení a plynu. V případě plynu je nespornou výhodou osvědčení pro montáž plynových zařízení. Toto jsme schopni zajistit.
Čeká Vás nadstandardní výdělek založený na délce a náročnosti trasy. Veškerá dýška, která během doručování utržíte, zůstávají v plné výši Vám. Za rozvážení a svážení domácích spotřebičů klientům, které jsou opraveny naším servisem. Náš servis poskytuje veškerou podporu. Od navolání zákazníka až po pravidelný servis auta.
Naši nabídkou je možnost variabilní formy spolupráce, která je slušně ohodnocena. Vozový park naší společnosti je moderní a poskytuje nadstandardní výbavu. Jezdí se v nových a plně vybavených dodávkách - Citroen Jumper L4H3. Pohodlí a bezpečnost na trase je zajištěna, stejně tak pro potřebu vykládky a nakládky (nájezdová rampa, hydraulické čelo, rudl, schodolez, obalový materiál …). Jezdí se spíše delší trasy a méně zastávek.
Nástup možný ihned. Veškeré detaily s Vámi rádi prodiskutujeme při osobním setkání.
Neváhejte zaslat životopis na a kontaktovat 774 491 461
Kontaktní osobou Bc. Matouš Zielina

Informace o společnosti NTSUP s.r.o.

NTSUP s.r.o.
Veselíčko 74
Žďár nad Sázavou
59101
IČO: 29307872
aktualizováno před 9 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Žďár nad Sázavou v oboru Doprava

Všechny pracovní inzeráty v okrese Žďár nad Sázavou v oboru Doprava