Řidič vnitrostátní kamionové dopravy c+e - řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel, Vizovice

Doprava / Řidič vnitrostátní kamionové dopravy c+e - řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel

Společnost Rovera trans s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Nádražní 1297, Vizovice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Řidič vnitrostátní kamionové dopravy c+e - řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel (Nádražní 1297, Vizovice)

Dopravou se zabýváme přes 30 let. Zákazníci nás vyhledávají proto, že provádíme kvalitní a spolehlivou službu. Od zaměstnanců pak očekáváme maximální výkon, abychom svého jména mohli dostát.

Proč s námi spolupracovat?

Všechno na pásku – Jsme si vědomi toho, že oblast nákladní dopravy je vysoce konkurenční prostředí. Mzdu vyplácíme v maximální možné míře.

Víkendy volné – zpravidla jsme doma nejpozději každý pátek odpoledne. Řidičům dáváme možnost pracovat i o víkendu, když je k tomu příležitost, ale nikdy to po nich nevyžadujeme.

Férové jednání – Co nás odlišuje oproti ostatním konkurenčním firmám je způsob komunikace s řidiči a vstřícný přístup.

Poznáváme svět – Soustředíme se na blízké destinace. Česká republika, Polsko, Slovensko a Maďarsko. Tak abychom se vždy na víkend vrátili domů. Tady ovšem končit nemusíme. Chcete se podívat na letiště do Milána nebo do německých přístavů, pojďte do toho s námi.

Pravidelný servis autoparku – servis vozidel nenecháváme na poslední chvíli. Jakoukoliv případnou závadu odstraníme co nejrychleji.

Umíme se přizpůsobit - Ať už chcete zůstat na malém autě nebo přejít na kamion, možná Vás láká zahraničí nebo raději budete jezdit jenom v Česku. Práci Vám přizpůsobíme na míru. Naše ambice nekončí u současných trhů a současných zákazníků. Rosteme a vítáme spolupracovníky, kteří budou chtít růst s námi.

Vybavíme vás tím, co k práci budete potřebovat – věříme, že řízení kamionů není pouze o sezení za volantem, ale podstatnou část práce je plánování. Tuto část práce řidičům usnadňují tablety s připojením k internetu a s navigací pro kamiony. Samozřejmostí jsou mobilní telefony, pracovní oblečení, povinná školení a to jak odborná, tak i bezpečnosti práce.

Požadavky

  • Řidičský průkaz - řízení nákladních automobilů - skupina C

Benefity pracovní pozice

  • Jiné výhody

Informace o společnosti Rovera trans s.r.o.

Rovera trans s.r.o.
Nádražní 1297
Vizovice
76312
IČO: 7478844
www.rovera.cz
aktualizováno před asi měsícem
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Řidič vnitrostátní kamionové dopravy c+e - řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
Rovera trans s.r.o.
Nádražní 1297 1297
Vizovice
IČO: 7478844