Řidiči - řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel, Janová

Doprava / Řidiči - řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel

Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Janová 266, Janová
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 21 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Řidiči - řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel (Janová 266, Janová)

ŘIDIČI

POŽADUJEME: platný řidičský a profesní průkaz sk. C, plus kartu řidiče, absolvování psychotestů (možno až po nástupu, na firemní náklady), musí na Tebe být spolehnutí - na čem se domluvíme, to musíme vždy dodržet - a to platí pro obě strany
NÁPLŇ PRÁCE: řídit náklaďák, naložit a vyložit odpad, vést záznamy o provozu vozidla, starat se o svůj vůz a jeho posádku, řídit se pokyny vedoucího
NABÍZÍME: pravidelná výplata - 10. den v měsíci budeš mít peníze na účtu, hlavní pracovní poměr na dobu na dobu určitou s možností prodloužení na neurčitou, nástup možný ihned, 4 týdny placené dovolené plus dva dny zdravotního volna, bonusy a prémie, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní a životní pojištění - je potřeba myslet na budoucnost, a nejen tu pracovní, moderní a nová auta - na autech nešetříme, chceme, aby Tě bavilo jezdit, pevná pracovní doba + příplatek za přesčas, praxi mít nemusíš, pomáháme získat potřebnou kvalifikaci i nováčkům, chceš si rozšířit řidičský průkaz? Rádi Ti s tím pomůžeme!
PRVNÍ KONTAKT: osobně na pracovišti, telefonicky v době od 8:00 - 14:00 pan Karel Burian, tel.: +420 733 143 095, popř. emailem:

Informace o společnosti AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.

AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Janová 266
Janová

IČO: 49356089
aktualizováno před asi rokem