Rozvozce náhradních dílů na osobní automobily - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby), Praha

Doprava / Rozvozce náhradních dílů na osobní automobily - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby)

Společnost ABC díly s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Chotutická 519, Praha
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 20 000 - 23 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Rozvozce náhradních dílů na osobní automobily - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby) (Chotutická 519, Praha)

KONTAKT : Hana Webb, e-mail:

Náplň práce: Rozvoz náhradních dílů, práce ve skladovém programu, realizace přípravy a vychystání zboží, komunikace se zákazníky.

Požadujeme SŠ vzdělání (příp. výuční list), znalosti v oblasti náhradních dílů pro automobily výhodou, zodpovědnost, komunikativnost, trestní bezúhonnost, znalost práce na PC, řidičský průkaz sk B.

Nabízíme: zázemí prosperující společnosti, práce v příjemném a dynamickém kolektivu, zvýhodněné ceny firemních produktů, pracovní poměr na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíce, nástup možný ihned.


ZAM. VÝHODY : zvýhodněné ceny firemních produktů

Informace o společnosti ABC díly s.r.o.

ABC díly s.r.o.
Chotutická 519
Praha
10800
IČO: 3278883
aktualizováno před více než 2 roky