Seřizovači - strojní údržbáři - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích), Cheb

Výroba a provoz / Seřizovači - strojní údržbáři - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích)

Společnost apt Products s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Průmyslový park 33, Cheb
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Seřizovači - strojní údržbáři - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích) (Průmyslový park 33, Cheb)

Místo výkonu práce: Průmyslový park 33, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné převedení na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: 12-ti hodinové směny (denní a noční směna). Náplň práce: provádění běžné údržby a seřizování strojů firmy, podílení se na uvádění strojů do provozu, jejich opravách a odstávkách, vyhledávání a zjišťování poruch strojů a navrhování opatření k jejich řešení. Požadujeme: znalost norem a předpisů souvisejících s údržbou strojů, orientace v technické dokumentaci, spolehlivost, pracovitost, zručnost, ochota pracovat ve 12-ti hodinovém režimu. Nabízíme: příspěvek na dojíždění (příspěvek na dopravu), příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění, 5 týdnů dovolené, pitný režim na pracovišti zdarma, výhodné volání s T-Mobile i pro rodinné příslušníky, vážíme si našich zaměstnanců (slavíme životní i pracovní jubilea). Kontakt pro zájemce: telefonicky (volat 8:00-15:30 h) anebo e-mailem.

Benefity pracovní pozice

  • Jízdní výhody
  • Dovolená navíc

Informace o společnosti apt Products s.r.o.

apt Products s.r.o.
Průmyslový park 33
Cheb
35002
IČO: 60199741
aktualizováno před asi 2 měsíci
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Seřizovači - strojní údržbáři - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích)

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
apt Products s.r.o.
Průmyslový park 33 33
Cheb
IČO: 60199741