Servisní technik/čka- bezpečnostní technologie - odborní pracovníci bezpečnostních systémů a ochrany údajů, České Budějovice

Obrana a ochrana, Administrativa / Servisní technik/čka- bezpečnostní technologie - odborní pracovníci bezpečnostních systémů a ochrany údajů

Společnost ALIMEX s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště K. Weise 1215, České Budějovice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 40 000 - 60 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Servisní technik/čka- bezpečnostní technologie - odborní pracovníci bezpečnostních systémů a ochrany údajů (K. Weise 1215, České Budějovice)

Požadujeme: SOU/SŠ/VŠ v oboru elektro- Vyhláška 50/1978 Sb. § 5 a vyšší, znalost systémů EPS, CCTV, EZS výhodou; trestní bezúhonnost; samostatnost; pracovitost; loajalita; ŘP sk. B.
Zaměstnanecké výhody: zajímavé finanční ohodnocení; kvartální odměny dle ziskovosti servisu a kvality odvedené práce; příspěvek na stravné po zkušební době; 23/25 dní dovolené po 12/24 měsících; příspěvek na důchodové pojištění po zkušební době; notebook a telefon i pro soukromé využití; služební automobil i pro soukromé využití; výjezdy na servisní zásahy z domova; možný kariérní růst; školení.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či telefonicky.

Informace o společnosti ALIMEX s.r.o.

ALIMEX s.r.o.
K. Weise 1215
České Budějovice
37004
IČO: 49613529
www.alimex.cz
aktualizováno před 6 měsíci