Servisní technik / servisní technička vodohospodářských zařízení - technici v oblasti vodohospodářství (kromě úpravy a rozvodu vody), Hořenice

Zemědělství a lesnictví / Servisní technik / servisní technička vodohospodářských zařízení - technici v oblasti vodohospodářství (kromě úpravy a rozvodu vody)

Společnost VODA CZ SERVICE s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště 45, Hořenice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 40 000 - 48 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Servisní technik / servisní technička vodohospodářských zařízení - technici v oblasti vodohospodářství (kromě úpravy a rozvodu vody) ( 45, Hořenice)

Pracovní poměr na dobu určitou (s následující smlouvou přechod na dobu neurčitou), jednosměnný provoz.

Náplň práce: kompletní servis technologických celků na čistírnách odpadních vod, čerpacích stanicích a úpravnách vod; komunikace se zákazníkem a navrhování příp. doporučení ke zlepšení; vyhotovovat servisní listy, fotodokumentaci a jejich archivace; předávat informace vedoucímu servisu; vedení provozního deníku; odpovědnost za bezpečnost práce a pořádek na pracovišti.

Požadavky: SOU technického zaměření, ochota učit se novým věcem, manuální zručnost, samostatnost, spolehlivost, řidičský průkaz sk. B, výhodou svářečský průkaz MIG-MAG, TIG a NV 194/2022 Sb.

Zaměstnavatel nabízí: dlouhodobou perspektivu ve stabilní společnosti, zajímavé finanční ohodnocení odpovídající Vašim znalostem a zkušenostem, prémie za dobré výsledky hospodaření společnosti, stravenkový paušál, příspěvek na penzijní/životní pojištění, příspěvek na dovolenou, sick days, po zapracování služební automobil i k soukromým účelům.

Kontakt - paní Schröfelová Miroslava, tel.: 603 554 888, e-mail: (pro zaslání životopisu).

Požadavky

  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
  • Jiné

Benefity pracovní pozice

  • Jiné výhody

Informace o společnosti VODA CZ SERVICE s.r.o.

VODA CZ SERVICE s.r.o.
45
Hořenice

IČO: 27545547
aktualizováno před 17 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Servisní technik / servisní technička vodohospodářských zařízení - technici v oblasti vodohospodářství (kromě úpravy a rozvodu vody)