Skladník/pracovník sítotisku - pouze pro ozp - skladníci, obsluha manipulačních vozíků, Brno

Doprava, Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz / Skladník/pracovník sítotisku - pouze pro ozp - skladníci, obsluha manipulačních vozíků

Společnost HOLOUBEK PARTNER s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Lelkova 283, Brno
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 20 000 - 22 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Skladník/pracovník sítotisku - pouze pro ozp - skladníci, obsluha manipulačních vozíků (Lelkova 283, Brno)

První kontakt telefonicky kdykoliv nebo e-mailem.

Společnost HOLOUBEK PARTNER s.r.o. hledá do svého týmu uchazeče na pracovní pozici skladových dělníků, zároveň pracovníků sítotisku. Místem výkonu práce je Brno - Jundrov, ul. Lelkova 283/69. Obchodní středisko se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem sortimentu osobních ochranných pracovních pomůcek a prostředků. Úkolem skladníka je příjem, skladování a výdej zboží koncovým zákazníkům a dopravcům, předně však obsluha sítotiskového stroje - nažehlování potisků na textilní výrobky.
Požadujeme: samostatnost, aktivitu, komunikativnost, pečlivost, praxe ve skladovém hospodářství je výhodou, ne podmínkou. Pracovní pozice je určena pro osoby se zdravotním znevýhodněním a OZP s maximálním 2. stupněm invalidity.
Nabízíme: práci na plný úvazek, jednosměnný provoz, víkendy volné, stravenky, penzijní připojištění po roce trvání PP, nástup možný ihned, po roce trvání pracovního poměru možnost prodloužení na dobu neurčitou. Hrubá mzda činí 20 000 - 22 000 Kč, společnost poskytuje 5 dnů zdravotního volna.


Informace o společnosti HOLOUBEK PARTNER s.r.o.

HOLOUBEK PARTNER s.r.o.
Lelkova 283
Brno
63700
IČO: 63217279
aktualizováno před více než 2 roky