Směnárenský pokladník / pokladnice - pokladníci ve finančních institucích, na poštách a pracovníci v příbuzných oborech, Hradec Králové

Finance, Administrativa / Směnárenský pokladník / pokladnice - pokladníci ve finančních institucích, na poštách a pracovníci v příbuzných oborech

Společnost SUNNY ON-LINE, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Rašínova třída 1669, Hradec Králové
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 28 000 - 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Směnárenský pokladník / pokladnice - pokladníci ve finančních institucích, na poštách a pracovníci v příbuzných oborech (Rašínova třída 1669, Hradec Králové)

Požadujeme: komunikační dovednosti a příjemné vystupování před lidmi, dobrou znalost místního prostředí, všeobecný přehled, logické myšlení, velmi dobrá schopnost počítat, pečlivost, finanční a trestní bezúhonnost, znalost práce s PC ( excel ), praxe s finanční hotovostí výhodou, jazykové znalosti AJ nebo NJ, chuť pracovat na dobrém jménu společnosti.
Náplň práce: zajišťovat hotovostní směnu peněz, výborný zákaznický servis a přehled ve směnárenské oblasti o zvládat profesionální komunikaci s klientem a jeho obsluhu o být maximálně pečlivý a zodpovědný při práci s hotovostí o spolupracovat s ostatními kolegy na pobočkách o precizní znalost prodeje doplňkových produktů. Zajišťujeme na vlastní náklady: . odborné školení ČNB . vlastní vstupní zaškolení a systém vzdělávání.


Benefity pracovní pozice

  • Jiné výhody

Informace o společnosti SUNNY ON-LINE, s.r.o.

SUNNY ON-LINE, s.r.o.
Rašínova třída 1669
Hradec Králové
50002
IČO: 25450514
aktualizováno před 7 měsíci