Sociální pracovník/ce - sociální rehabilitace - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě, Litvínov

Zdravotnictví / Sociální pracovník/ce - sociální rehabilitace - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě

Společnost Charita Most

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Janovská 122, Litvínov
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 28 300 - 28 300 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník/ce - sociální rehabilitace - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě (Janovská 122, Litvínov)

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/CE - SOCIÁLNÍ REHABILITACE

Pracovní poměr na dobu určitou - při vzájemné spokojenosti lze pracovní poměr prodloužit

Požadujeme vzdělání dle zákona o sociálních službách (VOŠ), příjemné vystupování, komunikativnost, pečlivost, důslednost, dobrý písemný projev, orientace zaměřená na práci s osobami se zdravotním postižením - nácviky soběstačnost, dávky pro OZP.
Pracovní náplň: pomoc lidem v nepříznivých sociálních situacích - řešení problémů spojených s nepříznivým zdravotním stavem. Dále doprovody na úřady, instituce apod. Sepisování návrhů k soudům, komunikace se soudy, ČSSZ, ÚP DOZP. Vedení spisové dokumentace. Dále vedení statistických údajů a vedení dokumentace služby a dokumentace jednotlivých uživatelů. Jedná se o práci v ambulanci i v terénu.
Pracovní doba: od pondělí do čtvrtka 07:30 - 16:00 hod., pátek 7:00 - 15:30 hod.

Zaměstnanecké výhody: 25 dní dovolené, vstřícné vedení, odborný zácvik
HLÁSIT SE: Štiková Jana, e-mail: - nejpozději do 9.2.24

Informace o společnosti Charita Most

Charita Most
Janovská 122
Litvínov
43542
IČO: 70828920
aktualizováno před 4 měsíci