Sociální pracovník/-ice - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené, Komorní Lhotka

Zdravotnictví / Sociální pracovník/-ice - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené

Společnost Integrovaný sociální ústav Komorní Lhotka čp. 184, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Komorní Lhotka 184, Komorní Lhotka
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 27 460 - 40 110 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník/-ice - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené (Komorní Lhotka 184, Komorní Lhotka)

Oblast pomoci osobám se zdravotním postižením
Požadujeme - odborná kvalifikace dle §110 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách - min. VOŠ se zaměřením na sociální práci, zdravotní způsobilost, plná způsobilost k právnímu jednání, znalost zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů, znalost standardů kvality, praxe na pozici sociálního pracovníka min. 5 let, motivaci a předpoklady pro práci s lidmi s postižením a jejich rodinami, znalost práce na PC (Word, Excel), program Cygnus 2, psychická a fyzická připravenost k výkonu práce s lidmi se zdravotním postižením, ŘP sk. B - aktivní řidič, očkování na hepatitidu B, aj.
Náplň práce - řešení sociálně právních problémů uživatelů jejich sociální situace, účast na jednáních se správními orgány a dalšími institucemi v zájmu uživatelů, tvorba metodik, směrnic a standardů kvality, zabezpečení sociální agendy včetně sociálně právních problémů, plánování, realizace, monitoring a vyhodnocování poskytované sociální služby, vedení evidence zájemců o sociální službu, provádění sociálního šetření, komunikace se zájemci o službu, koordinace, vedení a vyhodnocování individuálního plánování v rámci služby, vedení související dokumentace, aj.
Kompletní seznam požadovaných dokumentů a bližší informace k náležitosti přihlášky najdete na webových stránkách https://www.isukl.cz/informace/oznameni/35-3
Životopis a všechny potřebné přílohy zašlete na adresu: Integrovaný sociální ústav Komorní Lhotka čp. 184, příspěvková organizace, Komorní Lhotka 184, 739 53 Hnojník, případně doneste osobně k rukám Mgr. Michaely Zigové ve dnech Po-Pá od 8:00 do 14:30 hodin. Obálku nadepište: "VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK". Termín podání přihlášek je do 4. 5. 2023 do 12:00 hodin.

Informace o společnosti Integrovaný sociální ústav Komorní Lhotka čp. 184, příspěvková organizace

Integrovaný sociální ústav Komorní Lhotka čp. 184, příspěvková organizace
Komorní Lhotka 184
Komorní Lhotka

IČO: 847038
aktualizováno před asi rokem