Sociální pracovník/pracovnice - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené), Mladá Boleslav

Zdravotnictví / Sociální pracovník/pracovnice - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Proxima Sociale o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Havlíčkova 787, Mladá Boleslav
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 25 000 - 28 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník/pracovnice - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené) (Havlíčkova 787, Mladá Boleslav)

Prvotní kontakt:
na výběrovém řízení

Proxima Sociale o.p.s. vyhlašuje výběrové řízení na pozici sociální/ho pracovnice/níka pro cílovou skupinu dětí a mládeže na 1,0 úvazku v Nízkoprahovém Klubu Činžák v Mladé Boleslavi. Hlavní náplní práce je poskytování sociálních služeb dětem a mládeži v nepříznivých sociálních situacích. Strukturované CV a motivační dopis zasílejte na Email: Nástup možný ihned.

200 hodin dovolené, 40 hodin osobní volno (sick day), služební mobil

Informace o společnosti Proxima Sociale o.p.s.

Proxima Sociale o.p.s.
Havlíčkova 787
Mladá Boleslav
29301
IČO: 49625624
aktualizováno před 5 měsíci
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Sociální pracovník/pracovnice - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o děti a mládež (kromě péče o zdravotně postižené)