Sociální pracovník/pracovnice - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené), Břeclav

Zdravotnictví / Sociální pracovník/pracovnice - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Na Pěšině 2842, Břeclav
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník/pracovnice - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené) (Na Pěšině 2842, Břeclav)

19.3.2024 - koordinace procesu plánování péče, tvorba a revize dokumentace v souvislosti se "Standardy kvality sociálních služeb". zabezpečení sociální agendy včetně řešení sociálně právních problémů v zařízení posytující sociální péči. Min. vyšší odborné vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách, čistý výpis z RT, ŘP sk. B, znalost práce na PC, výhodou znalost IS Cygnus 2. KONTAKT: Průdková Jana, tel.: 734 169 166, e-mail:
Místo výkonu práce: Břeclav

Požadavky

  • Sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Informace o společnosti Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace

Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace
Na Pěšině 2842
Břeclav
69003
IČO: 48452734
aktualizováno před asi měsícem
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Sociální pracovník/pracovnice - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)