Soudní zapisovatelka - pracovníci pro zpracování textů, písaři, Pelhřimov

Administrativa / Soudní zapisovatelka - pracovníci pro zpracování textů, písaři

Společnost Okresní soud v Pelhřimově

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště třída Legií 876, Pelhřimov
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 16 980 - 24 780 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Soudní zapisovatelka - pracovníci pro zpracování textů, písaři (třída Legií 876, Pelhřimov)

Požadujeme: SŠ, státní občanství ČR, psaní na klávesnici všemi deseti, znalost české gramatiky, trestní a morální bezúhonnost, způsobilost k právním úkonům, odpovídající vystupování a přiměřené komunikační schopnosti, samostatnost, pečlivost.

Náplň práce: vyhotovování zápisů ze soudních jednání, rozhodnutí a přípisů. Zajišťování přípravy a průběhu soudního jednání, práce v informačních systémech soudu.

Nabízíme: platové ohodnocení dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění, 7. platová třída stupeň dle započitatelné praxe, zvláštní příplatek dle § 8 cit. nařízení vlády, po zapracování osobní ohodnocení. Vstřícný přístup a pomoc při zaučení, 5 dní indispozičního volna, příspěvek zaměstnavatele z rozpočtu soudu a FKSP na stravenku, příjemné pracovní prostředí.

Přihlášky do výběrového řízení, včetně motivačního dopisu, strukturovaného životopisu a vyplněného a podepsaného Souhlasu se zpracováním osobních údajů, zasílejte do 28.2.2021, e-mailem na adresu: nebo poštou na adresu: Okresní soud v pelhřimově, správa soudu, tř. legií 876, 393 36 Pelhřimov, na obálku napište " VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ-NEOTVÍRAT!

Informace o společnosti Okresní soud v Pelhřimově

Okresní soud v Pelhřimově
třída Legií 876
Pelhřimov
39301
IČO: 24651
aktualizováno před asi 3 roky