Specialista pro sjednávání schůzek pro obchodní zástupce - pracovníci v zákaznických kontaktních centrech, Rohatec

Obchod a cestovní ruch, Administrativa / Specialista pro sjednávání schůzek pro obchodní zástupce - pracovníci v zákaznických kontaktních centrech

Společnost ŠEDOVÁ perfect service, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Budovatelská 872, Rohatec
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 20 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialista pro sjednávání schůzek pro obchodní zástupce - pracovníci v zákaznických kontaktních centrech (Budovatelská 872, Rohatec)

Do stále se rozvíjející společnosti hledáme pracovníka / pracovnici pro sjednávání schůzek pro obchodní zástupce. Jedná se o chráněné pracovní místo vhodné pro osoby se zdravotním postižením.
Náplň práce: telefonické oslovení potencionálního klienta, nabídka služeb úklidové společnosti, zprostředkování schůzek pro obchodní zástupce.
Místem výkonu práce může být Rohatec nebo pobočka v Hodoníně, v Kyjově, ve Veselí nad Moravou. Nabízíme i možnost zkráceného - polovičního úvazku s možností ranní nebo odpolední směny.
Požadavky: rozvinuté komunikační schopnosti, dobrá znalost českého jazyka, aktivní vyhledávání nových příležitostí, pozitivní přístup, MS Office (Word, Excel, internet).
Co nabízíme: práce na pracovní smlouvu s možností prodloužení, dlouhodobá spolupráce, pravidelná mzda, zajímavý systém prémií.
Pro domluvení osobní schůzky nejdříve telefonický nebo e-mailový kontakt.

Informace o společnosti ŠEDOVÁ perfect service, o.p.s.

ŠEDOVÁ perfect service, o.p.s.
Budovatelská 872
Rohatec
69601
IČO: 2119463
aktualizováno před asi 2 roky