Specialista / specialistka dávek ssp a dávek pěstounské péče - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek, Náchod

Zdravotnictví, Administrativa / Specialista / specialistka dávek ssp a dávek pěstounské péče - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kladská 1092, Náchod
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 21 710 - 31 820 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialista / specialistka dávek ssp a dávek pěstounské péče - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek (Kladská 1092, Náchod)

Úřad práce České republiky vyhlašuje výběrové řízení na obsazení služebního místa v souladu s § 178 odst. 1 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě ve znění pozdějších předpisů specialista dávek SSP a dávek pěst. péče v Oddělení SSP a PP Odboru Kontaktní pracoviště Náchod Krajské pobočky úřadu práce ČR v Hradci Králové.

Pracoviště (místo výkonu práce): Náchod.

Pracovní poměr na dobu určitou (zástup za MD a RD) se zkušební dobou 6 měsíců (určena v souladu s § 178 odst. 3 zákona o státní službě, v platném znění). Předpokládaný nástup ihned nebo po ukončení výběrového řízení.

Platové zařazení v 9. platové třídě v souladu s platnými právními předpisy, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku.

Kvalifikační a další požadavky: ukončené střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo vyšší odborné vzdělání; znalost práce na PC (MS Office); výborné komunikační schopnosti; řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič/řidička); odpovědnost, samostatnost, flexibilita, bezúhonnost; profesionální vystupování, psychická odolnost; výhodou je znalost práce programů OK nouze, ArsysX a SAP.

Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days), 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí, stravenky v hodnotě 100 Kč, příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb, odměny k životním a pracovním výročím.

V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 31.12.2023 na e-mailovou adresu nebo písemně na adresu: Kontaktní pracoviště Náchod, Kladská 1092, 547 01 Náchod.

Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.

Veškeré informace k výběrovému řízení jsou k dispozici na: https://www.uradprace.cz/documents/37855/4854491/20231231-nachod-rizeni-specialista_davek_ssp_a_davek_pestounske_pece,_kop_nachod_0.pdf/9244a183-1b57-cd3b-8884-5e9137bf7d22

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Další pracovní nabídky v okrese Náchod v oboru Zdravotnictví, Administrativa

Všechny pracovní inzeráty v okrese Náchod v oboru Zdravotnictví, Administrativa