Specialista technické podpory pro fve - obchodní referenti, Bruntál

Obchod a cestovní ruch / Specialista technické podpory pro fve - obchodní referenti

Společnost BENEKOV ESCO s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Opavská 1174, Bruntál
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialista technické podpory pro fve - obchodní referenti (Opavská 1174, Bruntál)

Fotovoltaické elektrárny pro domy, firmy i celé obce, to vše v Benekovu umíme! Energetice se věnujeme už přes dekádu a naše recenze mluví za nás. A tak jako se rozvíjí samotné technologie, rosteme s nimi i my. Proto hledáme do našich řad nového parťáka, který s námi bude společně krotit živly, kterými jsou slunce, voda, vítr, oheň a to vše ve jménu Benekovu!

Popis pozice
Bez specialisty technické podpory se firma, jako je ta naše, neobejde. Dělá totiž spoustu práce, která na první dobrou nemusí být vidět, ale která je pro fungování obchodu i instalací jednoznačně zásadní. A právě mezi těmito dvěma odděleními taky pracovně působí - pro obchod např. naceňuje požadované položky či posílá informace o produktech, čímž tvoří obchodu nezbytné technické zázemí. Pro instalace zase poskytuje důležité znalosti z oblastí dotací, návrhů fotovoltaických systémů, ale i další poradenství montážníkům. Pro obě oddělení pak tvoří a/nebo eviduje návody, data-sheety a jakékoliv další "papírové" podklady k našim produktům. Krom toho také třeba komunikuje s distributory elektřiny při vyřizování smluv o připojení (ČEZ, EG.D, PRE), či poskytuje podporu při podávání žádostí na Energetický regulační úřad o licence na výrobny.
Koho jsme si vysnili
Jak už napovídá název i popis pozice - bez technického myšlení to zkrátka nejde. Náš ideální specialista technické podpory má alespoň základní technické vzdělání, rád pracuje s informacemi, vyhovuje mu systém, řád a smysl. S počítačem si rozumí, dovede pracovat jak ve Wordu, tak v Excelu, ale i s účetním softwarem Pohoda. Alespoň základně se orientuje v problematice fotovoltaiky, dost možná má přehled i o legislativě vážící se právě k oblasti FVE. A jelikož tato pozice obnáší také nemalé množství komunikace (s montážníky, s obchodníky, se skladem, s dodavateli), nemá problém s osobní, mailovou, ani telefonickou komunikací.

ZÁSADNÍ jsou pro nás:
o Technické myšlení
o Komunikační dovednosti
o Dobrá znalost práce na PC
o Aktivní řidič (ŘP B)

VÝHODOU je:
o Zkušenost s prací ve sféře FVE
o Znalost legislativy týkající se FVE
o Znalost práce se softwarem Pohoda, či s jiným účetním softwarem
o Znalost angličtiny

Na oplátku NABÍZÍME:
o práce na plný úvazek
o mzdu v rozmezí 30-40 tis. Kč dle předchozí praxe
o dny placeného volna nad rámec zákona
o stravenkový paušál
o možnost práce z domova
o cafeteria systém odměn, bonusy, firemní akce, …
o další vzdělávání a rozvoj
o přátelská atmosféra a dobrý kolektiv samozřejmostí!

Kdo jsme? BENEKOV ESCO s.r.o., těší nás!

Skupina BENEKOV se zaměřuje více než 60 let na oblast energetiky. V tomto oboru jsme se stali jedničkou na českém trhu a za dobu naší působnosti jsme dodali více než 35.000 tisíc zařízení o instalovaném výkonu téměř 1000 MW. Naše kotle jsou ČR využívány nejen v ČR, ale i v zahraničí. V roce 2019 jsme vstoupili do oboru fotovoltaiky a začali jsme vyvíjet vlastní technologie bateriových úložišť a řídících prvků FVE. Založili jsme firmu BENEKOV ESCO, která se specializuje na instalace fotovoltaických elektráren a malých větrných turbín, zejména v Moravskoslezském kraji. Ve zbytku ČR spolupracujeme s našimi partnery, lokálními firmami, kteří instalují technologie BENEKOV. Ty také pravidelně školíme a poskytujeme jim technickou podporu. Od roku 2021 jsme zahájili vývoj technologií pro fotovoltaiku, zejména bateriových úložišť, s Energetickým centrem vysoké školy báňské. V rámci této spolupráce jsme na konci roku 2022 dokončili mimo jiné projekt vývoje řídícího modulu, což je unikátní zařízení kompletní technologie FVE, kterou žádná jiná firma v ČR nenabízí.
Zajímá Vás víc? Koukněte na https://www.benekov.com/

Zaujali jsme Vás? Pošlete nám Váš životopis a motivační dopis s?pár slovy o tom, proč se na tuto pozici hodíte právě Vy nejpozději do 1. 1. 2024 na email Po vyhodnocení CV Vás rádi uvidíme při osobním setkání v předpokládaném termínu 3. - 13. 1. 2024 (nebo dle individuální domluvy).
Z : 27.11.2023

Informace o společnosti BENEKOV ESCO s.r.o.

BENEKOV ESCO s.r.o.
Opavská 1174
Bruntál
79201
IČO: 9173986
www.benekov.com
aktualizováno před 5 měsíci