Specialista - veřejné zakázky, nakupování - ostatní specialisté v oblasti politiky organizací, Stráž pod Ralskem

Administrativa / Specialista - veřejné zakázky, nakupování - ostatní specialisté v oblasti politiky organizací

Společnost DIAMO, státní podnik

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Máchova 201, Stráž pod Ralskem
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 29 600 - 35 800 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialista - veřejné zakázky, nakupování - ostatní specialisté v oblasti politiky organizací (Máchova 201, Stráž pod Ralskem)

Požadujeme:
- Odborná praxe v oboru administrace veřejných zakázek výhodou, počítačová způsobilost - pokročilé ovládání PC, schopnost pracovat v týmu.
Náplň práce: metodické řízení používání zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, (ZZVZ) v rámci s. p., kontrolní činnost v oblasti působnosti ZZVZ, práce v komisích v rámci působnosti ZZVZ, vedení agendy pro zadávací řízení organizovaná ŘSP, zveřejňování formulářů ve Věstníku veřejných zakázek, příprava podkladů pro řešení sporných případů s orgánem dohledu při zadávání veřejných zakázek, návrh koordinace nákupů o. z. ve shodných předmětech zakázky, vedení příslušné dokumentace o veřejných zakázkách zadávaných ŘSP, poradenská a konzultační činnost v rámci profilu zadavatele.
Nabízíme: Pružnou/pevnou pracovní dobu, mzdové ohodnocení dle dosavadních zkušeností, 6 týdnů dovolené, měsíční prémie, home office, mimořádná roční odměna, příspěvek na stravování, příspěvek na rekreaci, odměna při pracovním a životním výročí, příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění, pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou.
První kontakt emailem.

Informace o společnosti DIAMO, státní podnik

DIAMO, státní podnik
Máchova 201
Stráž pod Ralskem
47127
IČO: 2739
aktualizováno před více než 2 roky