Specialistépéče o zákazníky s němčinou - pracovníci v zákaznických kontaktních centrech, Praha

Obchod a cestovní ruch, Administrativa / Specialistépéče o zákazníky s němčinou - pracovníci v zákaznických kontaktních centrech

Společnost Carrier Refrigeration Operation Czech Republic s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Evropská 2591, Praha
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 40 000 - 45 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialistépéče o zákazníky s němčinou - pracovníci v zákaznických kontaktních centrech (Evropská 2591, Praha)

Kontakt: e-mail:


Co budete dělat? Telefonická komunikace se zákazníky a techniky v německy mluvících regionech. Práce ve směnném provozu (dlouhý-krátký týden, denní a noční směny). Správa e-mailové schránky a administrativní práce. Technicky nenáročná činnost v tiketovacím systému. Po zaškolení možnost práce převážně z domova.

Požadavky: Komunikační dovednosti: Musíte být schopni komunikovat plynule v německém a českém jazyce, jak slovem, tak písmem. Práce s PC: Základní dovednosti v MS Office. Flexibilita ohledně směnnosti: Dlouhý-krátký týden, denní a noční směny. Směna začíná a končí v sedm hodin ráno či večer.
5 týdnů dovolené (tj. 25 dní). 4 dny tzv. osobního volna. Příspěvek 10 000 Kč na dovolenou každý rok. Nadprůměrné finanční ohodnocení, které se pravidelně zvyšuje. Příspěvek na penzijní či životní připojištění. Jídelna přímo v areálu s dotovaným stravováním. Bonus za doporučení nového zaměstnance i bonus za loajalitu. Káva zdarma v kávovém koutku. Služební notebook a mnoho dalších benefitů, jako např. Multisport karta, bezplatné očkování proti chřipce, firemní akce a další.

Informace o společnosti Carrier Refrigeration Operation Czech Republic s.r.o.

Carrier Refrigeration Operation Czech Republic s.r.o.
Evropská 2591
Praha
16000
IČO: 46350420
aktualizováno před 8 měsíci