Strojní zámečník-dokončovací práce po strojním obrábění - zámečníci strojů, Olomouc

Výroba a provoz / Strojní zámečník-dokončovací práce po strojním obrábění - zámečníci strojů

Společnost TOOL Werkzeugbau s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Na zákopě 452, Olomouc
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 170 Kč / hodinu
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Strojní zámečník-dokončovací práce po strojním obrábění - zámečníci strojů (Na zákopě 452, Olomouc)

Náplň práce:
měření a kontrola délkových rozměrů, geometrických tvarů, vzájemné polohy prvků a jakosti povrchu, dokončovací práce po strojím obrábění, příprava a vychystávání materiálu dle zakázek, ruční obrábění a zpracovávání kovových materiálů řezáním, pilováním, vrtáním, broušením, volba postupu práce a technologických podmínek pro ruční a strojní tvarování kovových součástí.

Požadujeme:
vzdělání v oboru zámečník, orientace ve strojírenských normách a v technické dokumentaci nástrojů, samostatnost, čtení tech. výkresů v 3Dmodelech, znalost vrtání materiálů, dvousměnný provoz, 7,5hod. pracovní doba

Nabízíme:
práce v přátelském kolektivu, příspěvek na stravu, práce ve stabilní firmě s dlouholetou tradicí na českém i zahraničním trhu, dovolená 188hod. (25dnů), sportovní firemní akce, závodní stravování, nástupní mzda dle zkušeností, po zapracování růst mzdového ohodnocení, motivující příplatky.

Kontakt je možný POUZE telefonicky nebo emailem.

Informace o společnosti TOOL Werkzeugbau s.r.o.

TOOL Werkzeugbau s.r.o.
Na zákopě 452
Olomouc
77900
IČO: 25863177
www.toolgmbh.cz
aktualizováno před téměř 2 roky