Strojník/ce sklářských zařízení - obsluha strojů a zařízení na výrobu skla, Kyjov

Výroba a provoz / Strojník/ce sklářských zařízení - obsluha strojů a zařízení na výrobu skla

Společnost VETROPACK MORAVIA GLASS, akciová společnost

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Havlíčkova 180, Kyjov
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 29 700 - 35 700 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Strojník/ce sklářských zařízení - obsluha strojů a zařízení na výrobu skla (Havlíčkova 180, Kyjov)

Pracoviště: Havlíčkova 180/18, 697 01 Kyjov. Náplň práce:
na této pozici budete obsluhovat a seřizovat sklářský automat, kontrolovat kvalitu výroby a odstraňovat závady na výrobcích. Na všechna naše zařízení Vás zaškolíme. Jedná se o práci ve třísměnném nepřetržitém provozu, za kterou nabízíme odpovídající finanční ohodnocení a spoustu zajímavých benefitů dle platné kolektivní smlouvy.
Máme propracovaný systém školení formou interního kurzu, který trvá přibližně 7 měsíců. Kurz zahrnuje jak praktickou výuku na pracovišti pod dohledem mentora, tak také teoretickou výuku a závěrečnou zkoušku. Pozice strojníka sklářských zařízení je pro nás klíčová, a proto k ní tak i přistupujeme. Zaškolení našich strojníků nás ale stojí čas i peníze, a tak očekáváme, že u nás po ukončení kurzu vydržíte minimálně 3 roky. Tento závazek stvrzujeme dohodou o prohloubení kvalifikace.
Požadujeme: výuční list (ideálně v oboru zámečník nebo v příbuzném technickém oboru), základní znalost práce na PC, ochotu pracovat ve třísměnném nepřetržitém provozu, chuť přiučit se něco nového - bez ní to v našem kurzu nepůjde, stabilita - hledáme někoho na dlouhodobou spolupráci, odpovědnost a spolehlivost - to, co vy vyrobíte, už následně nedokáže nikdo opravit. 5 týdnů dovolené, 13. a 14. mzda, pracovní doba 37,5 h/týden, příspěvek na penzijní připojištění 900 Kč / měsíc, stravování v závodní jídelně s příspěvkem zaměstnavatele, příspěvek na letní, zimní nebo dětské rekreace ve výši až 10.000 Kč a další benefity dle platné kolektivní smlouvy. Kontakt na mail:

Informace o společnosti VETROPACK MORAVIA GLASS, akciová společnost

VETROPACK MORAVIA GLASS, akciová společnost
Havlíčkova 180
Kyjov
69701
IČO: 41505191
aktualizováno před více než 3 roky