Tajemník/ice fakulty fzt ju - řídící pracovníci na vysokých školách, České Budějovice

Výchova a vzdělávání, Management / Tajemník/ice fakulty fzt ju - řídící pracovníci na vysokých školách

Společnost Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1668, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 36 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Tajemník/ice fakulty fzt ju - řídící pracovníci na vysokých školách (Studentská 1668, České Budějovice)

Tajemník/tajemnice fakulty řídí hospodaření a správu fakulty v rozsahu stanoveném opatřením děkana. Funkce tajemníka je vymezena § 32 zákona č. 111/98 Sb., o vysokých školách, v platném znění.
Pracovní náplň: koordinace finanční, provozní, organizační a personální agendy fakulty; zpracování rozpočtu fakulty, sledování a vyhodnocování jeho čerpání; koordinace a kontrola čerpání finančních prostředků na katedrách a odděleních; posuzování dodavatelsko-odběratelských vztahů z ekonomického hlediska; spolupráce na řízení zakázek fakulty po ekonomické stránce.
Požadujeme: organizační, manažerské, prezentační, komunikační a vyjednávací dovednosti na vysoké úrovni; schopnost orientace v právních normách, zejména: Zákon o vysokých školách, Občanský zákoník, Obchodní zákoník, Zákoník práce, Zákon o účetnictví, Zákon o finanční kontrole, Zákon o zadávání veřejných zakázek a další; spolehlivost, zodpovědnost, analytické myšlení a schopnost samostatného tvůrčího řešení problémů; dobrou uživatelskou znalost práce na PC; řidičský průkaz skupiny B; trestní bezúhonnost (dokládá se výpisem z Rejstříku trestů); časová flexibilita a aktivní samostatný přístup.
Výhodou: vysokoškolské vzdělání; praxe v oboru ekonomického řízení, projektového řízení a zkušenosti s řízením většího počtu zaměstnanců, nejlépe pak v oblasti VŠ; zkušenosti se softwarovými produkty pro ekonomickou (iFIS) a personální agendu (EGJE); znalost softwarových aplikací pro studijní informační systém (např. STAG); znalost anglického a německého jazyka na komunikativní úrovni; zkušenosti s výkaznictvím ČSÚ.
Finanční ohodnocení: dle Mzdového předpisu JU.
Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené; 4 dny indispozičního volna; dotované stravování nebo stravenky; zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky; jazykové a zeměstnanecké kurzy; MS Office zdarma pro soukromé využití; dětská skupina pro děti zaměstnanců.
K přihlášce uchazeč doloží: motivační dopis; strukturovaný profesní životopis se zaměřením na výše uvedené pracovní aktivity; kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání; aktuální výpis z Rejstříku trestů (max. 3 měsíce starý); případně další dokumenty potřebné k prokázání splnění kritérií kladených na uchazeče.
Přihlášky zasílejte nejpozději do 15. 2. 2023 na adresu: doc. RNDr. Petr Bartoš, Ph.D.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Fakulta zemědělská a technologická
Studentská 1668
370 05 České Budějovice
nebo v elektronické podobě na e-mail
Rozhodující je datum doručení přihlášky na některý z uvedených kontaktů.
Vybraní uchazeči budou pozváni na osobní pohovor.
FZT JU si vyhrazuje právo právo žádného z uchazečů do pracovního poměru nepřijmout, nebo výběrové řízení zrušit kdykoliv v jeho průběhu.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Předškolní zařízení
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Studentská 1668
České Budějovice
37005
IČO: 60076658
www.fzt.jcu.cz
aktualizováno před více než rokem

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výchova a vzdělávání, Management

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Výchova a vzdělávání, Management