Technický pracovník - správce informačních technologii - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Brno

Administrativa / Technický pracovník - správce informačních technologii - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Sejkorova 2723, Brno
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 20 300 - 34 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technický pracovník - správce informačních technologii - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Sejkorova 2723, Brno)


Upřesňující
informace7):
(požadavky,
náplň práce
apod.) Charakteristika pozice:
" Zajišťování chodu počítačů a tiskáren, analýza a diagnostika základních poruch jednotlivých dílů PC: motherboardů, monitorů, zdrojů, klávesnic a tiskáren. Testování zařízení, výměna nefunkčních částí PC, servis a instalace operačních systémů a tiskových řešení, softwarových aplikací (lokálních, síťových a cloudových). Zaškolování uživatelů a řešení uživatelských problémů.

Požadavky k výběrovému řízení:
" Znalost operačního systému MS WINDOWS na úrovni technické podpory
" Znalost síťových protokolů TCP/IP, FTP, DHCP, SMTP, IMAP.
" SŠ/VOŠ/VŠ technického směru
" Schopnost samostatné práce
" Znalost anglického jazyka
" Řidičské oprávněním skupiny B, aktivní řidič
Nabízíme:
" stravování v místě pracoviště
" možnost využití příspěvku FKSP
" 5 týdnů dovolené
" 5 sick days
" Fokus pass

Případné bližší informace podá: Petr Vychodil tel.:+420 602 553 675

V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete životopis na e-mailovou adresu:
Uzávěrka pro přihlášení do výběrového řízení: 15.8. 2021
Výběrové řízení:
Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru, který se bude konat ve stanoveném termínu na adrese Sejkorova 2723/6, Brno (o pořádání ústního pohovoru budou uchazeči, včetně přesného časového harmonogramu informování emailem).
Výběrové řízení (ústní pohovor) se bude konat v týdnu od 16.8. - 22.8.2021
Organizátor výběrového řízení si vyhrazuje právo termín ústního pohovoru změnit, o změně budou vybraní uchazeči vždy informováni. Vyhlašovatel výběrového řízení si vyhrazuje právo na zrušení výběrového řízení bez uvedení důvodu, případně vyhlášení nového výběrového řízení, v případě, že nebude vybrán vhodný uchazeč na danou pozici!

Termín nástupu:
Září 2021
V PŘÍPADĚ ZÁJMU O ZAMĚSTNÁNÍ V NAŠÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACI JE NUTNÉ, ABY UCHAZEČ PROSTŘEDNICVÍM EMAILOVÉ ADRESY PROJEVIL SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, VČETNĚ POUČENÍ dle čl. 13 GDPR.
Z EMAILOVÉ ADRESY MUSÍ BÝT ZŘEJMÉ, ŽE SE JEDNÁ O UCHAZEČE A STAČÍ PROHLÁŠENÍ, ŽE DANÝ DOKUMENT SI PŘEČETL, POROZUMĚL MU A SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM ÚDAJŮ SOUHLASÍ.

SOUHLAS VČETNĚ POUČENÍ JE K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ORGANIZACE V SEKCI VOLNÁ MÍSTA - NA ADRESE: http://www.css.brno.cz/volna-mista

VYPLNĚNÝ SOUHLAS MŮŽE BÝT ZASLÁN ROVNĚŽ FORMOU SCANU OSOBNĚ VYPLNĚNÉHO A PODEPSANÉHO SOUHLASU, ELEKTRONICKOU FORMOU NA ADRESU:


Informace o společnosti Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace

Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace
Sejkorova 2723
Brno
63600
IČO: 70887039
aktualizováno před téměř 3 roky