Technik/čka investiční výstavby - stavební technici přípravy a realizace investic, inženýringu, České Budějovice

Stavebnictví / Technik/čka investiční výstavby - stavební technici přípravy a realizace investic, inženýringu

Společnost Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Branišovská 1645, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 25 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technik/čka investiční výstavby - stavební technici přípravy a realizace investic, inženýringu (Branišovská 1645, České Budějovice)

Pracovní náplň: zajišťování úkolů v rámci předprojektové a projektové přípravy budoucích univerzitních investičních projektů; koordinace projektové přípravy s fakultami či součástmi JU; zajištění výkonu technického dozoru investora u přidělených investičních akcí ve fázi jejich realizace ve velmi úzké spolupráci s dalšími odborníky (TDI, KBOZP, AD projektant a dalšími); průběžná kontrola plnění finančních modelů; příprava podkladových materiálů k řešeným či připravovaným investičním projektům pro vedení JU, MŠMT ČR, kontrolní a auditorské subjekty.
Požadujeme: ÚSO s maturitou– obor pozemní stavby, stavební obnova apod. nebo VŠ– pozemní stavby, provádění a realizace staveb apod.; velmi dobrou orientaci v procesech stavební přípravy a realizace stavebních projektů; velmi dobrou orientaci v oblasti přípravy projektové dokumentace stavebních objektů a technologických souborů včetně s tím spojené navazující platné legislativy; základní orientaci v oblasti územního plánování, zákona o zadávání veřejných zakázek; dobrou orientaci v platné legislativě, především zákon č. 183/2006 Sb. , ve změně č. 225/2017 Sb., č. 134/2016 Sb., č. 147/2017 Sb.; velmi dobrou znalost práce s PC (MS Office, práce s fotodokumentací apod.); velmi dobré organizační a komunikační schopnosti; praxe v oboru výhodou; řidičský průkaz sk. B výhodou; samostatnost, pečlivost a zodpovědnost při profesionálním řešení úkolů, flexibilitu, ochotu a zájem učit se novým věcem.
Nabízíme: zajímavou práci s možností profesního rozvoje; zařazení do stabilního kolektivu zkušených stavebních techniků a inženýrů, jejich pomoc ve fázi zapracování i následném plnění dlouhodobých investičních úkolů (např. dle Plánu investičních aktivit JU 2021-2030); perspektivu zaměstnání; zaměstnanecké kurzy, další vzdělávání, závodní stravování.
Zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna, dotované stravování nebo stravenky, zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití, dětská skupina pro děti zaměstnanců přímo v kampusu apod.
Nástup od: 1. 4. 2022 nebo dle dohody.
Pracovní poměr: doba určitá s tříměsíční zkušební dobou, následně možnost prodloužení na dobu neurčitou.
Mzda: dle platného mzdového předpisu s přihlédnutím k dosaženému vzdělání a zkušenostem, po ukončení zkušební doby přiznání výkonnostní prémie (plnění svěřených úkolů, dosahované výsledky u jednotlivých investičních akcí apod.).
Strukturovaný profesní životopis a motivační dopis s označením „Technik investiční výstavby“ zašlete na e-mail: do 10. 3. 2022.
Uchazeči, kteří budou vybráni k osobnímu pohovoru, budou písemně informováni.

Informace o společnosti Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Branišovská 1645
České Budějovice
37005
IČO: 60076658
www.jcu.cz
aktualizováno před asi 2 roky