Technik/čka - technici počítačových sítí a systémů, Dobrá Voda u Českých Budějovic

Informační technologie / Technik/čka - technici počítačových sítí a systémů

Společnost Domov pro seniory Dobrá Voda

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Pod Lesem 1362, Dobrá Voda u Českých Budějovic
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 37 170 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technik/čka - technici počítačových sítí a systémů (Pod Lesem 1362, Dobrá Voda u Českých Budějovic)

Nabízíme:
• Zpracovávání rozborů, studií, koncepcí a prognóz rozvoje technických a technologických zařízení podle potřeb organizace.
• Zajištění správy (administrování) systému výpočetní techniky a metodické usměrňování uživatelů. Zajištění funkčnosti a bezpečnosti provozování počítačových systémů.
• Zajištění přípravy investičních akcí, zpracovávání investičních záměrů podle zadání, způsobů financování, to vše včetně zpracování podkladů pro veřejné zakázky.
• Vedení evidence nakládání s odpady.
• Vytváření a správa webových stránek organizace.
• Plný pracovní úvazek v jednosměnném pracovním režimu s možností pružné pracovní doby.
• Platové ohodnocení 37 170 Kč/měsíc + možnost osobního příplatku po zkušební době, po zapracování tedy možný plat cca 45 000 Kč/měsíc.
Požadavky: vzdělání vysokoškolské technického zaměření podmínkou; zkušenost s tvorbou a úpravou webových stránek; znalost zákona o veřejných zakázkách výhodou; řidičský průkaz skupiny B– aktivní řidič; samostatnost, pečlivost, spolehlivost, flexibilita, výborné komunikační schopnosti
Našich zaměstnanců si vážíme, a proto Vám dále nabízíme tyto benefity: obědy plně hrazené zaměstnavatelem; 5 týdnů dovolené; příspěvek na penzijní připojištění; služební mobilní telefon k využití i pro soukromé účely; dětská skupina pro děti zaměstnanců ve věku od 1 roku do zahájení povinné školní docházky s provozní dobou od 6:00 do 19:30 každý pracovní den; několik společenských akcí v průběhu roku.
Nástup: ihned případně dle dohody.
Kontakt: vedoucí personálního úseku Mgr. Jakub Růžička – tel.: 775 724 267.
Přihláška do výběrového řízení: rádi Vás poznáme osobně, proto životopisy doručujte osobně po předchozí telefonické domluvě s vedoucím personálního úseku Mgr. Jakubem Růžičkou.

Informace o společnosti Domov pro seniory Dobrá Voda

Domov pro seniory Dobrá Voda
Pod Lesem 1362
Dobrá Voda u Českých Budějovic
37316
IČO: 666262
aktualizováno před 11 měsíci