Technik stk a me - revizní technici ve strojírenství, technici stk, Dolní Třebonín

Výroba a provoz / Technik stk a me - revizní technici ve strojírenství, technici stk

Společnost KOMAT - STK s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dolní Třebonín 195, Dolní Třebonín
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 28 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technik stk a me - revizní technici ve strojírenství, technici stk (Dolní Třebonín 195, Dolní Třebonín)

Technik STK a ME - pracoviště Dolní Třebonín, plný úvazek, dělené směny, zaměstnání na dobu neurčitou. Hrubá mzda od 28 000,- Kč.
Požadavky: ukončené středoškolské vzdělání maturitní zkouškou nebo výučním listem v oboru souvisejícím s výrobou, opravou nebo technickou prohlídkou vozidel, praxe ve výrobě nebo opravě vozidel nejméně v rozsahu 3 let, základní znalost práce na PC, aktivní a zodpovědný přístup, spolehlivost, zodpovědnost a loajalitu, vysoké pracovní nasazení, řidičský průkaz skup. B (skup. C a E výhodou), trestní bezúhonnost, ochota práce ve směnném provozu
Náplň práce: provádění technických kontrol vozidel, provádění měření emisí vozidel, zajímavou a zodpovědnou práci, vzdělávací kurzy, školení, motivační pracovní ohodnocení, příspěvek na stravování, slevu na firemní výrobky, služby, benefity na společenské a kulturní akce, benefity na rekreaci, teambuildingové akce, 5-ti denní pracovní týden (volné soboty a neděle), 5 týdnů dovolené.
Kontakt: Prokeš Jaroslav, tel.: 770 610 614,
email:

Informace o společnosti KOMAT - STK s.r.o.

KOMAT - STK s.r.o.
Dolní Třebonín 195
Dolní Třebonín
38201
IČO: 25153790
aktualizováno před asi 2 roky