Technolog / technoložka rotačních součástí - strojírenští technici, Hronov

Výroba a provoz / Technolog / technoložka rotačních součástí - strojírenští technici

Společnost Wikov MGI a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Zbečník 356, Hronov
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technolog / technoložka rotačních součástí - strojírenští technici (Zbečník 356, Hronov)

Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení. Nástup možný ihned nebo dle dohody.

Náplň práce: plánování a programování obráběcích procesů na CNC strojích; nastavení nástrojů, včetně rychlosti, posuvu a volby nástrojů; monitorování a kontrola kvality vyráběných součástí; dodržování bezpečnostních postupů a normativů; spolupráce s týmem a komunikace o výrobních procesech.

Požadavky: min. úplné střední odborné vzdělání v oboru strojírenství nebo podobném technickém oboru (VŠ výhodou), zkušenost s programováním a nastavením CNC strojů, dovednosti v oblasti volby nástrojů a materiálů pro obrábění. Ocení dosavadní zkušenosti v oboru rotačního obrábění nebo na příbuzné pozici.

Zaměstnavatel nabízí: pružnou pracovní dobu, jazykové kurzy, příspěvek na penzijní připojištění až 1.400 Kč, až 30 dnů volna každý rok, lékaře na telefonu, výhodné volání pro celou rodinu, stravování v závodní jídelně s obědy od 36 Kč a výběrem ze 6jídel; další zajímavé benefity, ze kterých si vybere opravdu každý (placené dny volna navíc při svatbě, narození dítěte apod., odměny za pracovní jubileum, životní jubileum, odchod do důchodu, firemní ubytovna, podpora sportovních aktivit, sponzoring týmu ve Vaší obci, firemní akce - sportovní, kulturní, zážitkové, životní pojištění a mnoho dalšího), pohodlné parkování v areálu s bezpečným přístřeškem na kola a motocykly.
Po nástupu se Vám budou věnovat, vše vysvětlí a ukážou.

Kontakt e-mailem: nebo prostřednictvím www.chtitvic.cz

Informace o společnosti Wikov MGI a.s.

Wikov MGI a.s.
Zbečník 356
Hronov
54931
IČO: 26491826
aktualizováno před 5 měsíci