Technolog / technoložka výroby - strojírenští technici technologové, normovači, Meziměstí

Výroba a provoz / Technolog / technoložka výroby - strojírenští technici technologové, normovači

Společnost PROMA REHA, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Tovární 84, Meziměstí
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 25 000 - 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technolog / technoložka výroby - strojírenští technici technologové, normovači (Tovární 84, Meziměstí)

Společnost PROMA REHA, s.r.o., přední český výrobce vybavení pro zdravotnická zařízení, hledá pro výrobní závod v Meziměstí posilu do svého týmu - zaměstnance na pozici TECHNOLOG/TECHNOLOŽKA VÝROBY. Hlavním úkolem bude tvorba, návrh a optimalizace technologických/výrobních postupů.

Pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup možný ihned.

Náplň práce: tvorba a návrh nových, udržování a optimalizace stávajících, technologických/výrobních postupů, ověřování jejich zavedení do výroby, vše dokumentovat vytvářením a vedením potřebné dokumentace, zajištění a koordinace změn, technologických/výrobních postupů, včetně kompletní aktualizace příslušné dokumentace, neustálá optimalizace technologických/výrobních postupů, stanovení způsobů jejich uspořádání a to za účelem snižovaní nákladů a zvyšovaní kvantity a kvality produkce, koordinace a zajišťování technologické přípravy výroby a komunikace s konstruktéry, zajišťování technologické přípravy a specifikace množství a druhů materiálů, specifikace nových nástrojů a zařízení a analýza nově navrhovaných změn, řešení nápravných opatření, minimalizování chyb ve výrobě, zpracování podkladů pro tvorbu kalkulací k vyráběným dílům (časové normy), tvorba cenových kalkulací.

Požadavky: SŠ/VŠ technického zaměření (strojírenství - strojírenská technologie výhodou), zkušenost v oblasti strojírenství podmínkou na obdobné pozici, perfektní orientace ve výrobní dokumentaci (čtení, tvorba), silná osobnost, smysl pro odpovědnost a týmového ducha. Výhodou je: orientace v IS Helios, praxe s programy pro 2D a 3D modelace, znalost technologie svařování, znalost AJ.


Zaměstnavatel nabízí: dlouhodobé a stabilní zaměstnání ve strojírenském oboru, profesionálně vybavené oddělení konstrukce technologie, možnost seberealizace a podílení se na růstu v dynamickém oboru, odpovídající finanční ohodnocení, podporu kolegů, příspěvek na stravování.


V případě, že Vás tato pracovní nabídka zaujala, zašlete nám svůj strukturovaný životopis s krátkým průvodním dopisem na e-mail: , tel.č.: +0420 775 776 094 a do předmětu zprávy uveďte název pozice, o kterou máte zájem.

Benefity pracovní pozice

  • Podnikové stravování

Informace o společnosti PROMA REHA, s.r.o.

PROMA REHA, s.r.o.
Tovární 84
Meziměstí
54981
IČO: 63219107
www.promareha.cz
aktualizováno před více než 2 roky