Technolog/žka - inženýři technologové, normovači v ostatních oborech, Dynín

Výroba a provoz / Technolog/žka - inženýři technologové, normovači v ostatních oborech

Společnost DCD IDEAL spol. s r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dynín 88, Dynín
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technolog/žka - inženýři technologové, normovači v ostatních oborech (Dynín 88, Dynín)

Co vás čeká: stanovování technologických postupů výroby a jejich zlepšování; zaškolování operátorů výroby; zodpovědnost za stav technologického vybavení a SW vybavení ve spolupráci s mistry výroby a ext. dodavateli; udržování, úpravy a zlepšování technologického vybavení a informačního systému za účelem zvýšení produktivity práce; analýza a eliminace prostojů ve výrobě; optimalizace logistických toků ve výrobě a skladech; vedení související dokumentace.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: SŠ/VŠ vzdělání; aktivní anglický jazyk na pokročilé úrovni; zkušenost na obdobné pozici ve výrobě; znalost práce na PC podmínkou - MS office uživatelsky, znalost IS Helios výhodou; ochotu učit se něco nového; dotahovat věci do konce a pracovat pod tlakem; časovou flexibilitu (silná sezónnost); spolehlivost, komunikativnost, schopnost týmové práce a zodpovědnost; samostatnost a analytické kritické myšlení; ŘP sk. B- aktivní řidič.
Nabízíme: odpovídající mzdové ohodnocení; příspěvek na dopravu; mobilní telefon, notebook; odměny vázané na výsledky firmy; stravenky.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele telefonicky na 737 269 010 (7:00 - 14:30 hod.) nebo e-mailem.

Informace o společnosti DCD IDEAL spol. s r.o.

DCD IDEAL spol. s r.o.
Dynín 88
Dynín
37364
IČO: 47217022
http://www.dcd-ideal.cz
aktualizováno před více než 3 roky