Technologové - zástupci vedoucího střediska výroby termoplastů - strojírenští technici technologové, normovači, Střelná

Výroba a provoz / Technologové - zástupci vedoucího střediska výroby termoplastů - strojírenští technici technologové, normovači

Společnost FORM s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Střelná 220, Střelná
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 32 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technologové - zástupci vedoucího střediska výroby termoplastů - strojírenští technici technologové, normovači (Střelná 220, Střelná)

TECHNOLOGOVÉ - ZÁSTUPCI VEDOUCÍHO STŘEDISKA VÝROBY PLASTŮ

POŽADUJEME: požadujeme VŠ vzdělání - nejlépe chemicko-technologického, případně technického směru, znalost práce v IS Helios iNuvio výhodou, schopnost učit se novým věcem a získané dovednosti uplatňovat svědomitě a důsledně, základní znalost CAD software pro čtení výkresové dokumentace výhodou (případně možnost školení).
NÁPLŇ PRÁCE: vašimi úkoly bude návrh technologie dle požadavku zákazníka, zpracování technologických postupů a stanovení norem spotřeby práce, příprava a optimalizace detailního výrobního plánu, zvládnutí procesního systému práce dle ISO 9001.
NABÍZÍME: zvýšení kvalifikace dle potřeb pro nabízenou práci, možnost seberealizace v perspektivním oboru, finanční ohodnocení na základě vašich schopností a dovedností, podpora v dalším vzdělávání, podíl na zisku ve smluvních podmínkách o mzdě, závodní stravování zajištěno.
PRVNÍ KONTAKT: osobně na pracovišti v čase 7:00 - 14:00 hod nebo telefonicky paní Bc. Dominika Zemánková, tel.: 737 286 909, popř. emailem:
Ov.e.: 1.3.

Informace o společnosti FORM s.r.o.

FORM s.r.o.
Střelná 220
Střelná
75612
IČO: 43874801
aktualizováno před 2 měsíci